Brand american pentru un look casual de invidiat

0725 409 991 f1479k1@knvl.eu

Timeout

Credem cu tarie ca un brand vestimentar nu ar trebui purtat ca un simbol al statutului social. Consideram ca un brand autentic ar trebui sa fie un sinonim al hainelor confortabile si exceptionale, un brand optimist, total dedicat inovatiei si explorarii unor noi stiluri. Cu alte cuvinte, am creat brandul TIMEOUT pentru cei ce sunt gata sa isi traiasca viata la maxim, inconjurati de prieteni, scufundati in dragoste si fericire, care nu tolereaza discriminarea, si care nu vor sa piarda nici o clipa fiind egoisti.

De indata ce am realizat ca ideile ce stau la baza TIMEOUT si primele colectii castiga recunoastere printre ingeniosii modei cu filozofii de viata asemanatoare, am traversat indrazneti oceanul si am introdus brandul TIMEOUT multor tari europene inca din 1995.

Inca adept al ideilor fondatoare, TIMEOUT a devenit o familie globala in crestere, de designeri si personal prietenos din toate colturile lumii, uniti prin daruirea comuna si nerezervata catre filozofia FEEL ALIVE.

5/5 1 rating

TIMEOUT – COLECTIA TOAMNA-IARNA 2018/2019

Prin noua colectie de toamna-iarna, brandul Timeout ramane dedicat valorilor si radacinilor sale. Toti cei care indragesc stilul preppy, vor gasi in aceasta colectie ce graviteaza in jurul trioului de culori rosu-alb-albastru, o puternica amprenta a stilului american. Printre articolele din noua colectie se remarca veste si blazere in culori vibrante, camasi cu detalii inedite atat pentru femei cat si pentru barbati , o varietate de jachete, de la subtiri la jachete calduroase.

Colectia de toamna-iarna evoca prin paleta sa cromatica imaginea orasului Los Angeles peste care se asterne seara. Desi dominata de nuante puternice de albastru indigo, completate de alte doua culori: rosu si alb, noua colectie aduce ca si element de noutate culorile metalice, in nuante de argintiu si chrom.

Ca in fiecare sezon, materialele au fost atent selectate, pastrand o directie eco-friendly. Din fibre de origine vegetala, articolele din colectie Timeout sunt o alternativa prietenoasa si ofera o experienta placuta si confortabila, ori de cate ori sunt purtate.

Pastrand ca prima prioritate necesitatea unei garderobe usor de adaptat in orice conditie, noua colectie de toamna-iarna curpinde piese versatile, potrivite pentru fiecare zi a saptamanii. Piesele sunt la granita contopirii stilului clasic cu cel casual, acest lucru permitand sa raspunda tuturor imprejurarilor cotidiene.

Culori vibrante si accente metalice, materiale atent selectate, croiuri si modele variate si detalii elaborate – un rezumat a unei noi colectii ce va asteapta in magazinele noastre sa o descoperiti.

Iti mai recomandam si...