Devoted to denim, dedicated to style!

0725 409 992 F5238K1@knvl.eu

Lee Cooper

Incepand cu Teddy Boys, apoi Moods, prin hippy, pana la punk si prin fiecare trend, in Marea Britanie, Europa, Orientul Indepartat, Australia si in intreaga lume – numele Lee Cooper, a devenit o legenda.

Prin design-ul nostru, prin materialele noastre, prin fiecare tiv si cusatura, Lee Cooper a ramas fidel sloganului sau: DEVOTED TO DENIM, DEDICATED TO STYLE!

In prezent, blugii Lee Cooper sunt vanduti in intreaga lume iubitorilor de moda, cool si cu pasiune pentru denim.

Ne mandrim cu peste 10 milioane de clienti fideli si cu produse de cea mai buna calitate!

5/5 1 rating

Jachete Recycle Filling si Colectia Orange Selvedge Denim

Jachete intr-o editie limitata „Recycle”, parte a unei initiative eco-fashion, o atitudine responsabila a modei in fata mediului inconjurator.
Umplutura acestor jachete este realizata 100% din sticle de plastic reciclate. Procesul de reciclare începe prin colectarea produselor din plastic utilizate de noi toti, zi de zi (de obicei sticle și recipiente, unele chiar recuperate din ocean), care sunt curățate și topite.
Materialele plastice astfel reciclate sunt apoi transformate in fire si sunt utilizate ca un izolator termic, ce confera acelasi confort, dar care isi aduce contributia in protejarea planetei prin reutilizarea sticlelor de plastic.

Fanii denimului autentic vor regasi in colectia noastra un model de jeans nou, o editie speciala aniversara si LIMITATA: Orange Selvedge Denim.
Acest tip de jeans este momentan disponibil doar in colectia pentru barbati si are un fit STRAIGHT, potrivit oricarei siluete.
Selvedge denim-ul se refera la modalitatea in care este tesut materialul, procedeu realizat pe un razboi de tesut traditional, ce are o latime de aproximativ 2.5 m, fapt ce permite folosirea intregii latimi a tesaturii pentru o pereche de pantaloni, ceea ce reduce semnificativ pierderile de material. Majoritatea denimului este realizat, in zilele noastre, pe un razboi de tesut modern, ce permite producerea unei mai mari cantitati de material, intr-un timp mult mai scurt, astfel ca selvedge denim-ul poarta cu sine o calitate a denimului mult mai ridicata.
Orange Selvedge Denim, un tip de tesatura pe care au redescoperit-o si popularizat-o japonezii, in incercarea lor constanta de a purta denimul perfect.
Astfel, acesti jeansi sunt un raspuns la cerintele actuale ale pietei, sunt o expresie a directiei eco-friendly si raspund la o criza globala – cea a risipei.
Atunci cand va ganditi sa achizitionati acest denim trebuie sa aveti in vedere urmatoarele caracteristici:

1. Produs dintr-o tesatura lucrata pe un razboi traditional;
2. Rezistenta a materialului foarte ridicata;
3. Sunt fashion conscious – evitandu-se risipa de material si producerea de deseuri in exces;
4. Sunt editie LIMITATA

Iti mai recomandam si...