DEVOTED TO DENIM, DEDICATED TO STYLE!

0725 409 992 F5238K1@knvl.eu

Incepand cu Teddy Boys, apoi Moods, prin hippy, pana la punk si prin fiecare trend, in Marea Britanie, Europa, Orientul Indepartat, Australia si in intreaga lume – numele Lee Cooper, a devenit o legenda.

Prin design-ul nostru, prin materialele noastre, prin fiecare tiv si cusatura, Lee Cooper a ramas fidel sloganului sau: DEVOTED TO DENIM, DEDICATED TO STYLE!

In prezent, blugii Lee Cooper sunt vanduti in intreaga lume iubitorilor de moda, cool si cu pasiune pentru denim.

Ne mandrim cu peste 10 milioane de clienti fideli si cu produse de cea mai buna calitate!

Lee Cooper Swimwear 2017

Pentru ca vara si-a intrat cu adevarat in drepturi, brandul Lee Cooper a pregatit o colectie de costume de baie cu detalii surprinzatoare, impletituri si mult sex-appeal.

#ReleaseYourRebel  este un moment de haos in mijlocul vietii cotidiene. Iar cand rebeliunea sta in AND-ul tau, acest lucru se simte la orice pas. Carmen Grebenisan, una dintre cele mai versatile si pline de WOW prezente din online-ul romanesc, si-a lasat amprenta #ReleaseYourRebel  asupra colectiei Lee Cooper vara 2017!

Costume de baie in culorile Lee Cooper, detalii surprinzatoare la slipi sau sutiene, impletituri pe spate ale bretelelor pentru un plus de sex-appeal, rochii din denim sau din voal, toate iti vor fi complice in aceasta vara.

Piesele alese de Carmen Grebenisan, mixate in outfit-uri complete, fie ca sunt rochii, t-shirts sau costume de baie din cea mai recenta colectie Lee Cooper, au o puternica doza de atitudine. Imprima si tu atitudinea rebela Lee Cooper! Vara asta, TRAIESTE!