Articole vestimentare pentru femeile cu stil si atitudine

0774 089 566 afi_si_6412068@lppsa.eu

Sinsay

Esenta brandului Sinsay
Colectiile SiNSAY se adreseaza tinerelor aflate in cautarea inspiratiei de zi cu zi si tinutelor originale. Diversitatea, creatiile originale bazate pe tendintele actuale, modelele si imprimeurile curajoase – toate sunt caracteristice brandului SiNSAY. Vorbesc de la sine tricourile cu design si print-uri indraznete, precum si accesoriile lor originale.

In colectiile actuale, clientii nostri pot gasi un mix de modele fine, culori pastelate si culori melanj. Varietatea materialelor folosite si diversitatea de stiluri creaza o colectie interesanta pentru toate fetele tinere!

5/5 1 rating

#WHOIFNOTME – CEA MAI RECENTA CAMPANIE SiNSAY

Sfarsitul verii reprezinta momentul ideal pentru schimbari si rezolutii. In aceasta toamna, SiNSAY este brandul fetelor care se iubesc, se bucura de viata si pretuiesc emotiile adevarate.

Cea mai recenta campanie SiNSAY, #whoifnotme, ilustreaza puterea prieteniei si a intimitatii, precum si diversitatea personalitatilor exceptionale ale fetelor SiNSAY. Optimismul, energia si curajul de a-ti atinge cele mai arzatoare dorinte sunt principalele elemente care au inspirat creatorii acestui proiect. Tinutele nebunatice gandite de Ewelina Gralak reprezinta combinatia stilului personal cu cele mai hot tendinte ale sezonului.

Iti mai recomandam si...