Politica de confidentialitate

(1) Societatea VEROSKIP TRADING S.R.L. este un operator de date cu caracter personal in sensul Regulamentului UE 2016/679 (RGPD), are sediul social in Calomfirescu, nr. 2, Ploiesti, Prahova cod Fiscal RO20844047, inregistrat in Registrul Comertului cu nr. J40/1702/2007, telefon +40344 802 798, e-mail office@afi-europe.ro denumit pe parcursul acestui document afi-ploiesti.ro.

(2) Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor sunt: office@afi-europe.ro.

(3) Prelucrarea datelor cu caracter personal (insemnand informatiile care identifica o persoana fizica sau care o fac cel puțin identificabila) se face in urmatoarele scopuri:

  • realizareaserviciilor de relatii cu clientii
  • realizarea activitatilor de marketing pentru propriile nevoi.
  • realizarea de profile conform celor descrise in acest document, inclusiv prin intermediul tehnologiei “cookie” (pentru mai multe detalii legate de utilizarea cookies, va rugam sa apasati (aici).
  • recrutare si resurse umane, prin procesarea aplicatiilor depuse de candidatii care se inscriu in vederea ocuparii unei pozitii in cadrul VEROSKIP TRADING S.R.L.

Temeiurile legale ale prelucrarii acestor date cu caracter personal, conforme Regulamentului (UE) 679/2016, sunt dupa cum urmeaza:

  • executarea contractului si pasii preliminari pentru acest contract (art. 6(1) b RGPD) – pentru datele colectate prin formularul de contact de la clienti sau datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu clientii;
  • obligatii legale (art. 6 (1) RGPD) pentru datele necesare pentru indeplinirea obligatiilor de facturare, de arhivare, precum si a celorlalte obligatii legale incidente;
  • consimtamantul vizitatorilor siteului (art 6 (1) a RGPD) pentru datele folosite pentru activitatile de marketing direct (e.g. abonarea la newsletter,cookie-uri de marketing, etc.);
  • indeplinirea intereselor legitime ale VEROSKIP TRADING S.R.L. de a-si derula operatiunile in conformitate cu obiectul sau de activitate, (art 6 (1) f RGPD pentru datele folosite pentru marketing pentru clientii actuali, pentru asigurarea securitatii site-ului propriu afi-ploiesti.ro si datele folosite intern pentru optimizarea site-ului propriu afi-ploiesti.ro, precum si pentru datele colectate prin formularul de contact de la persoanele vizate care nu au calitatea de client sau pentru datele primite ca urmare a serviciilor de relatii cu persoanele vizate care nu au calitatea de client.

(4) In functie de interactiunile pe care le aveti cu site-ul nostru, afi-ploiesti.ro colecteaza datele cu caracter personal de la utilizatorii sai prin trei modalitati:

  • direct de la utilizator
  • date de trafic, de la browserul utilizatorului
  • prin intermediul cookie-urilor.

1. Date personale colectate direct.

a1. Cand accesati afi-ploiesti.ro, atunci cand va creati un cont sau cand completati un formular de contact pus la dispozitia dvs.va putem cere:

  • numele, prenumele: pentru identificare;
  • adresa de email: pentru comunicari directe;
  • numar de telefon: pentru comunicari directe;
  • detalii ale solicitarii dvs: mesaj cu informatii diverse ale dvs;
  • alte date necesare pentru contractarea si livrarea tuturor informatiilor solicitate.

Daca nu ne furnizati aceste date vom fi in imposibilitatea de a onora solicitarile dvs.

Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare.. Stocarea datelor cu caracter personal se va mai putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

a.2. Cand accesati serviciile de asistenta va putem cere numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon. Ne rezervam dreptul de a inregistra orice comunicare telefonica sau electronica realizata pentru serviciile de asistenta ale serviciilor afi-ploiesti.ro in scopul imbunatatirii serviciilor noastre. Va vom informa inainte de inceperea comunicarii de faptul ca aceasta ar putea fi inregistrata.

Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare .  Stocarea datelor cu caracter personal se va putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

Aceste date sunt folosite, de exemplu, in scopul contactarii dvs. pentru a solutiona o reclamatie/solicitare a dvs.

Putem solicita si alte date care pot constitui date cu caracter personal numai in masura in care sunt necesare pentru aceste scopuri.

a.3.  Cand sunteti solicitant de loc de munca/stagiu. Folosim datele personale continute in CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie in cadrul VEROSKIP TRADING S.R.L. Prelucrarea acestor date este necesara in vederea incheierii si executarii contractului individual de munca, respectiv pentru a face demersuri la cererea dumneavoastra inainte de incheierea contractului. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

Aceste date sunt stocate pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor urmarite de prelucrare. Stocarea datelor cu caracter personal se va mai putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

a.4.  Cand solicitati primirea de newsletter sau cand prelucram date in alte situatii pentru scop de marketing. De asemenea, putem utiliza datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica sau pe suport de hartie oferte, informari, stiri cu privire la produsele si serviciile noastre, dar numai daca v-ati abonat si dacav-ati dat acordul expres la o astfel de prelucrare. De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra in scop de marketing si in alte situatii.

Datele dvs. vor fi prelucrate in scopuri de publicitate si marketing pe toata durata in care sunteti abonat la newsletter, iar in celelalte cazuri de prelucrare in scop de marketing, pentru o durata necesara indeplinirii scopurilor prelucrarii. Stocarea datelor cu caracter personal se va mai putea realiza si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare si la obligatiile financiar-contabile.

Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi aceste informatii in viitor facand click pe “Dezabonati” atunci cand primiti e-mailul respectiv sau scrieti la office@afi-europe.ro. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt adresa de e-mail, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

2. Date de trafic

Atunci cand vizitati un site web, indiferent de dispozitivul folosit, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-urile noastre, paginile vizitate. afi-ploiesti.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii pentru o perioada de timp determinata. afi-ploiesti.ro foloseste servicii externe de analiza a traficului, cum ar fi Google analytics.

Pentru mai multe detalii privind utilizarea modulelor de tip cookie-uri va rugam sa accesati Politica de cookies disponibila pe site-ul afi-ploiesti.ro (aici).

Aceste date sunt folosite exclusiv de catre afi-ploiesti.ro pentru imbunatatirea site-ului si serviciilor noastre, dar si pentru asigurarea securitatii site-ului nostru.

Aceste date sunt pastrate pentru o perioada de timp si in scopul evidentiat in tabelul de mai jos:

 

DomeniuNume cookiesTip cookiesScopDurata (zile)
.afi-ploiesti.roAfiPloiesti.roInterneFunctionare website730
.google.com.google.roGoogle AnalyticsExterneAnaliza trafic730
.2performant.com2 PerformantExterneMarketing70
.mailcimp.comMailchimpExterneEmail marketing6670
.productlead.meProduct LeadExterneFunctionare tool Product Lead730
.facebook.comFacebookExterneSocial login730

 

Anumite sectiuni de continut de pe site pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori terti (de exemplu un videoclip). Tertii pot plasa aceste cookie-uri pe site (denumite “cookie-uri terta parte” intrucat nu sunt plasate de titularul site-ului). Utilizatorii care nu doresc utilizarea cookie-urilor de terte parti, pot folosi setarile browserului preferat pentru stergerea sau blocarea acestora:

Din setarile browser-ului

Internet Explorer –http://windows.microsoft.com/ro-ro/internet-explorer/delete-manage-cookies

Mozilla Firefox –http://support.mozilla.org/ro/kb/cookie-urile

Google Chrome –http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647

Safari –https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=ro_RO&locale=en_Us

sau

Plugin-uri de browser de blocare a cookie-uri de terte parti cum ar fi UBlock,Ghostery,AdBlock,PrivacyBadger

(5) Destinatarii datelor cu caracter personal

Date cu caracter personal sunt transmise in scopurile declarate de website, in unele cazuri, catre terte parti, prestatori de servicii si parteneri contractuali ai VEROSKIP TRADING S.R.L.., avand, cu titlu de exemplu, urmatoarele destinatii:

Categorie de dateDestinatarScop
Date din contract (nume, adresa de facturare, email, telefon)Serviciul de contabilitateObligatii fiscale
Date din contract (nume, email, telefon)Furnizor Servicii- Afi Gift CardEmitere carduri Afi Gift
Date din contract (nume, adresa de facturare, email, telefon)Hosting platforma / suport tehnicSecuritatea website-ului si suport tehnic

In aceste cazuri, avem grija ca si partenerii nostri colaboratori sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor.

In plus, este posibil sa dezvaluim informatiile dvs., integral sau partial,catre urmatoarele entitati:

a) Catre societatile din acelasi grup cu Societatea.

b) Partenerii contractuali ai Societatii/Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile dvs. altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanta website-ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru.

Aceste entitati sunt selectate cu grija pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati nu pot utiliza informatiile dvs. in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii.

c) Publicului– in acest caz, in ce priveste anuntarea castigatorilor concursurilor (cand sau daca este cazul).

d) Informatiile oferite de dvs., ce contin date de identificare pot fi transmise catre autoritatile publice in cazul in care vor exista solicitari formulate in limita competentelor acestor autoritati sau o cerinta legala in acest sens, vor putea fi folosite in scopul intocmirii documentelor de angajare si a altor documente ce vizeaza exclusiv relatiile de munca sau pentru comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de dvs., iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise catre autoritatile statului: Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia pentru ocuparea Fortelor de Munca, Autoritati Judecatoresti, altor parti cu consimtamantul sau la solicitarea dvs.

In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimtiti sau solicitati sa efectuam o asemenea dezvaluire.

(6) Transferul datelor cu caracter personal

Majoritatea imputernicitilor cu care lucram sunt in Uniunea Europeana, iar ceilalti din Statele Unite sunt inrolati in cadrul programului scutului de confidentialitate (Privacy Shield) Statele Unite – Uniunea Europeana.

(7) Nu folosim procese decizionale automate sau profilare cu efecte juridice sau care va afecteaza in mod similar pe site-ul afi-ploiesti.ro.

Folosim sisteme de profilare a vizitatorilor site-ului afi-ploiesti.ro pentru comunicari comerciale personalizate cu acestia si oferte trimise prin site, push notifications, email sau SMS, dupa caz.

(8) Conform prevederilor RGPD, beneficiati de dreptul de informare, acces, rectificare sau stergere a datelor personale, de restrictionare a prelucrarii , de portabilitate a datelor personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de adresare catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si de dreptul a va retrage consimtamantul atunci cand prelucrarea se bazeaza pe acest temei.

a) Dreptul la informare – dreptul de a primi un conţinut minim de informaţii cu privire la activitaţile de prelucrare efectuate de catre companie, in conformitate cu cerinţele legale;

b) Dreptul de acces – puteti obtine de la noi, la cerere si in conditiile stabilite de legislatie, confirmarea faptului ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii.

c) Dreptul de a rectifica datele – puteti sa ne solicitati sa rectificam datele dvs. personale incorecte/inexacte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

d) Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti solicita stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri justificate, in cazurile prevazute de lege.

e) Retragerea consimtamantului – puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

f) Dreptul de opozitie – va puteti opune oricand, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dvs. particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; si in cazul activitatilor de marketing direct, persoanele vizate au dreptul de a se opune acestei prelucrari in orice moment

g) Restrictionarea prelucrarii – in anumite conditii, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege, puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale.

h) Dreptul la portabilitatea datelor – in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, (i) sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata curent si care poate fi citita in mod automat, precum si (ii) sa transmitem aceste date catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.

i) Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (inclusiv la adresa de e-mail plangere@dataprotection.ro) – aveti dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru exercitarea si apararea oricaror drepturi garantate de legislatia in materie, fara a se adduce atingere posibilitatii de a va adresa justitiei:

Datele de contact ale autoritatii de supraveghere sunt dupa cum urmeaza:

Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

anspdcp@dataprotection.ro

j) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care o privesc sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre VEROSKIP TRADING S.R.L. prin accesarea formularului de contact la adresa office@afi-europe.ro.

(9) Securitatea datelor cu caracter personal

VEROSKIP TRADING S.R.L. implementeaza masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator riscurilor associate tipurilor de date prelucrate si operatiunilor de prelucrare.