Bucura-te de cele mai noi colectii vestimentare si accesorii fashion

0344 802 970 ro0023sm@store.hm.com

Hennes & Mauritz AB (H&M) a fost infiintata in Suedia in 1947 si este sinonima cu moda accesibila, in tendinte si de inalta calitate. H&M are o gama variata de produse care sunt impartite intr-un numar de concepte diferite pentru femei, barbati, adolescenti si copii.

Va asteptam de luni pana joi intre orele 10:00 si 22:00, vineri si sambata 10:00-23.30, duminica 10:00-22:00, in centrul comercial AFI Ploiesti, sa va bucurati de cele mai noi colectii vestimentare si accesorii.

5/5 1 rating

Noua colectie denim acum in magazinele H&M

Sezonul acesta poarta cu atitudine materialul preferat al tuturor timpurilor: denimul! Noua colectie H&M iti aduce siluete inedite, culori vii si numeroase sugestii de styling: pentru un look fresh, opteaza pentru culori cum ar fi rozul pudrat si combina-l cu jachete galbene si pantaloni tip boyfriend din denim. Pentru o tinuta feminina, o fusta lunga iti va da un aer sic, dar relaxat.

Colectia pentru barbati se invarte in jurul jachetei clasice din denim si a pantalonilor din acelasi material, fie ca au un aspect uzat sau unul complet nou. Denim-ul pentru adolescenti este unul cu o energie aparte, fiind alcatuit din jachete cu aplicatii, rochii cu doua tipuri de nuante suprapuse si pantalonii cu talie inalta.

Te invitam in magazin sa descoperi colectiile din denim.