Unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de telecomunicatii din regiune

0344 400 401 office@rcs-rds.ro

DIGI Punct

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia.
In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil, care este in continua dezvoltare.

Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta pentru buna desfasurare a afacerilor.
Prin lansarea platformei Digi Online si a serviciului de video la cerere, Digi Play, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in spatiul online, completand experienta clasica a consumului de continut TV.

Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv si 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.
In data de 3 august 2015, RCS & RDS a deschis un magazin Digi si doua standuri de vanzare si prezentare a serviciilor in AFI Cotroceni. Magazinul este prezentat sub un concept nou si inovator pentru a spori si a simplifica interactiunea clientilor cu brandul Digi.
Magazinul Digi este delimitat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa, consiliere si vanzare Digi Mobil, unde clientii au acces la gama de echipamente si telefoane mobile si zona de plata a facturii, unde clientii isi pot achita facturile lunare.
RCS & RDS are in prezent peste 75 de magazine Digi si 300 de puncte de prezenta la nivel national.

3.5/5 43 ratings

Iti mai recomandam si...