Un pionier al pietei de comert online din Romania

0744 362 422 ploiesti@emag.ro

eMAG

Fondat in 2001 de antreprenori romani, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si a devenit un lider regional, cu prezenta in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 14 ani investeste constant in servicii care ajuta clientii sa salveze timp si bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania.
Cu o gama de produse in continua crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate cauta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiaza de servicii cu valoare adaugata precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare in rate prin eCredit, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comanda instant prin swipe. De asemenea, clientii beneficiaza de consultanta specializata oferita de echipele eMAG pentru achizitia de produse, servicii si livrare in cele 10 showroom-uri eMAG din tara – Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti si Timisoara – precum si in punctele de livrare eMAG din Buzau (Oficiul Postal 7), Pitesti, Targoviste (Oficiul Postal 4) si Bucuresti Baneasa (Galeria Mobexpert Baneasa).
In oferta eMAG sunt acum peste 500.000 de produse listate, de la IT, telefoane mobile, electronice, electrocasnice si carti, si pana la articole pentru copii, casa, gradina, masina si sport.

3.7/5 22 ratings

Iti mai recomandam si...