Cel mai eficient retailer de produse IT, electronice si electrocasnice

0244 520 508 ploiesti.afi@flanco.ro

Flanco

Din 1994, Flanco este magazinul in care romanii au incredere cand vine vorba despre produse IT, electronice si electrocasnice. Clientii Flanco revin in magazine ori de cate ori au nevoie de produse electro-IT ori, pur si simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru ca au incredere in consultantii specializati si in calitatea serviciilor oferite. Retailul este intr-o continua evolutie, Flanco fiind promotor al inovatiei si tehnologiei.

In magazinele Flanco gasesti tot ceea ce inseamna produse cu performante superioare si tehnologii de ultima ora, care pot fi testate pe loc, plus cea mai extinsa gama de servicii. Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1100 de angajati, compania detine o retea de 90 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 55 de orase.

5/5 1 rating

Black Week 10 - 18 Februarie

Fii pe fază! În perioada 10-18 februarie la Flanco este Black Week! Te așteptăm în magazinul Flanco cu produse din cele mai dorite categorii: smartphone, televizoare, laptopuri, gadgeturi, produse de gaming, electrocasnice mari și mici. Toate, la reduceri speciale! Dacă ești în căutare de oferte bune, acum este momentul. În plus, Flanco ți-a pregătit și soluții noi și diversificate de plată, de la cumpărături în rate prin credit fără adeverință și cu preaprobare în 10 minute în magazin, la plata cu cardul de credit cu până la 24 de rate fără dobândă. Vino la Flanco!

Iti mai recomandam si...