Septembrie, un ianuarie pentru moda!

“September is the January of fashion… this is when I change, this is when I’m going to try and get back into high heels, cos that’s the look” , (n.r – Septembrie este luna Ianuarie a modei. Este momentul in care ma transform, cand incerc sa revin pe tocuri, caci acesta este look-ul”).

Cam asa este privita luna septembrie in industria modei! Va marturisesc ca si eu l-am asteptat mult pe acest septembrie pentru ca vara mi se pare sezonul in care ne imbracam cel mai plictisitor pentru ca nu putem face combinatii prea multe, nu putem face layering, ne jucam doar cu rochii vaporoase si accesorii!

“September Issue” reprezinta cel mai important numar dintr-un an, al revistei US Vogue. De-a lungul timpului pe coperta din septembrie a faimoasei reviste de moda au aparut actrite, cantarete sau supermodele. Toate, adevarate trendsettere.

Intr-o lume in care doamnele erau mult mai conservatoare cu stilul lor, “The september Issue” era Biblia lor!

Teoretic, numarul din septembrie al revistei Vogue reprezinta startul noului sezon de moda, la New York, este numarul care deconspira noile colectii.  Texturi, culori, marimi! Tot ce trebuie sa stii despre noul sezon apare in numarul de septembrie al revistei Vogue. Practic, e o traditie, un brand. Va recomand sa vizionati  filmul documentar “The september issue”, daca inca nu l-ati vazut si sa rasfoiti revistele de moda de la noi, in cautarea noilor trenduri ale toamnei. Pana o faceti, mai jos creionam cateva din trendurile sezonului toamna-iarna 2019!

  1. Itty Bitty bags – este o geanta infiorator de mica, mai mica decat un portofel, dar de mare efect! Incearc-o si tu in culori aprinse sau/si combinata cu inca una cu imprimeu de sarpe sau crocodil.
  2. Millenial Purple – lila-ul este laitmotivul toamnei. Se recomanda in combinatii indraznete, dar si in tinute mono, tinute extrem de apreciate de criticii internationali.
  3. Capa – o piesa vestimentara cu multa istorie in spate revine anul acesta in forta, in diverse nuante care de care mai puternice, dar si intr-o gama extrem de larga de animal print. Cu gulere inalte, taieturi indraznețe, accesorizate cu brose sau nasturi statment, capa iti va fi buna prietena sezonul acesta!
  4. Da, fulgii, integrati in gulere colorate, prinsi de manecile camasilor sau chiar agatati de tivul jeansilor, fulgii sunt readusi la viata in acest sezon.
  5. Curelele cu lant – sezonul acesta vedem peste tot sacouri stilizate cu curele de toate tipurile, in special cu lanturi. Este un trend extrem de prietenos pentru ca practic nu te invita sa cumperi un nou sacou, ci doar o curea interesanta si sa-ti pui imaginatia la contributie!
  6. Satin rules – toamna 2019 este despre satin! Moda anilor 90 s-a intors mai mult ca oricand, gasim combinatii de la rochii de seara pana la fuste perfect purtabile ziua!
  7. Ren-Faire – este un decolteu destul de generos cu pielea pe care o lasa la vedere, nu cu sanii, specific perioadei renascentiste, asa ca e optiune perfecta daca vreti sa adaugati tinutelor un aer romantic!

Si voi puteti avea o toamna de nota 10, cu o garderoba inspirata din tendintele actuale. In AFI Ploiesti gasiti cele mai noi accesorii si tinute chic. Mai ales, ca sunt o groaza de magazine exclusive din care poti pleca cu pungile pline de cumparaturi.