Rendez-vous avec toi-même

Este deja octombrie si brandurile prezente in AFI Ploiesti isi lanseaza care mai de care colectiile de toamna-iarna. Toate sunt menite sa va surprinda si sa va provoace, astfel incat sezonul rece sa fie un motiv de bucurie si creativitate, nu unul de stari de melancolie. E timpul sa te bucuri de culorile lui octombrie si de lunile reci care vor veni! Construieste-ti outfituri in culori superbe, fa combinatii de texturi, poarta palarii, incearca saluri voluminoase si esarfe feminine, bucura-te de bauturi calde si aromate, de lumanari parfumate si muzica! Fa-ti planuri si da-ti intalnire cu tine si gandurile tale! E o toamna superba afara, e liniste si momentul propice sa invatam sa ne bucuram de lucrurile simple, in fiecare zi!

RENDEZ-VOUS AVEC TOI-MÊME”este noua colectie Meli Melo Paris, o colectie care este dedicata femeilor ce exploreaza continuu in cautarea echilibrului interior, ca punct de reper si inspiratie. In ritmul alert al vietii de zi cu zi, momentele de liniste si regasire a sinelui sunt din ce in ce mai necesare, pretioase si importante, atat in relatia cu tine insati, cat si cu ceilalti, de aceea piesele acestei colectii sunt create ca niste accente de rasfat, senzualitate si feminitate.

Rendez-vous avec toi-même este o colectie rafinata si delicata, insa in acelasi timp practica, ce surprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna oglindite in piese din tricot si tulle, carora li se alatura moliciunea jachetelor impletite din mohair in nuante stinse de bej, roz prafuit si visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse, cercei oversized in tonuri de galben si chihlimbar sau bratari subtiri argintii si aramii.

Pastelurile, nuantele de roz prafuit si visiniu, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, de fetru, lana sau casmir, pietrele translucide viu colorate, catifeaua tomnatica, lanturile lungi aurii ce aluneca pe texturi diverse, punctate prin turbane din satin, bascuri in culori vesele si veste din blana, anunta o incursiune intr-un taram de feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.

Pentru o Toamna de nota 10, merita sa te accesorizezi de la Meli Melo.

Piesele din sezonul FW’19, Rendez-vous avec toi-même Meli Melo se gasesc si in AFI Ploiesti, in magazinul Meli Melo Paris! Va asteptam la cumparaturi!