Sapca, un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba verii

Daca in anul care tocmai a trecut ne-am perindat in „pantofii tatei” (renumitii „dad sneakers”), anul acesta tematica tatalui a reaparut odata cu trendul „dad hats”. Ce presupune acesta? Este un trend mega cool, perfect pentru adeptii unui stil sport & stylish, un trend care nu presupune sa mergi imbracat in trening ca sa poti purta sapca, ci din contra, iti permite sa mixezi cu incredere acest accesoriu sport cu articole vestimentare mai elegante pentru un look smart casual. Marile case de moda au adoptat acest trend, iar printre acestea se numara si casa Chanel.

Sepcile propuse de Chanel sau designeri celebri precum Jeremy Scott sunt reinventate din punct de vedere al designului si vin intr-o paleta diversa de culori si materiale, cum ar fi sepcile din paie, velur sau piele, cele de tip military sau cele decorate cu paiete.

Nu trebuie excluse nici… cozoroacele. Ele pot forma tinute stilysh, de vara, fiind o varianta excelenta pentru look-urile de festival.

Cum sa integrezi sapca intr-o tinuta de zi?

  1. Alege o rochie de vara vaporoasa, sneakersi si un cozoroc dintr-un material deosebit.
  2. Alege o fusta din piele, scurta, sandale cu toc gros, un maieu de dantela si sacou, carora le adaugi o sapca sport simpla sau din catifea.
  3. Fii nonconformista si creeaza o tinuta cocktail, optand pentru o rochie sub genunchi, parul strans in coada si o sapca statement. Daca nu ai un astfel de accesoriu, poti opta pentru o sapca neagra sau alba, simpla, nebranduita, la care sa adaugi o brosă, o funda, niste nasturi sau oricare alt element decorativ care sa o scoata din anonimat.
  4. O varianta foarte cool, potrivita mai ales pentru o femeie indrazneata este o tinuta realizata dintr-un hanorac lung si pantaloni de blugi, bocanci, sapca si de ce nu, niste cercei mari, rotunzi.
  5. Pentru o aparitie eleganta, incearca o tinută all black, accesorizata cu un colier statment si o sapca neagra, modelul „baseball” din piele.
  6. Opteaza pentru Black Moto Style, daca te simti rebela. E foarte simplu, adauga la pantalonii din piele un tricou negru, o geaca din piele, aceeasi sapca si ochelari de soare.
  7. O combinatie fresh, pe care eu o ador, all black with a touch of orange. Aici va puteti juca cu jacheta, incaltarile sau chiar cu sapca!

Hai sa profitam de ultima luna de vara, si sa alegem tinute lejere si stilish, dar nu in dulcele stil clasic. La AFI Ploiesti poti gasi o gama larga de sepci, in magazinele Reserved, Intersport, Nike sau Koton!

O varianta care personal mi se pare wow este varinata de sapca din pluta propusa de magazinele Ibu Cork, brand pe care il gasiti exclusiv in AFI Ploiesti, la parter!