5 motive ca sa profiti de perioadele de reduceri!

Cumparaturile iti dau o stare de bine, mai ales atunci cand simti ca ti-ai achizitionat piese de pe wishlist-ul tau la preturi avantajoase.

E inca august si magazinele sunt ticsite cu lucruri la reducere, asa ca m-am gandit sa facem o lista cu 5 motive pentru care e important sa profiti de reduceri.

  1. Economisesti bani!

Poate nu esti un impatimit/a a shoppingului, dar de cumparat haine tot trebuie sa iti cumperi, macar strictul necesar! Iar strictul necesar cumuleaza, cu siguranta, o suma importanta anual! Asa ca imagineaza-ti ca din bugetul total scazi macar 20%  daca profiti de perioadele de reduceri din an! Cam asta e cu reducerile, profita ca sa economistesti bani cu care poti face altceva!

  1. Cumpara mai mult cu mai putin!

Acest punct este valabil pentru pasionatii de shopping. Daca iubesti hainele si moda, daca iti place sa experimentezi tinute diferite zilnic, perioada reducerilor e minunata, poti cumpara o multime  de piese cu bani putini!

  1. Cadouri, cadouri, cadouri!

Cati dintre voi profita de perioada reducerilor pentru a cumpara cadouri?  Cadourile sunt parte din viata noastra, fie ca le oferim din placere, fie ca le oferim din obligatie, asa ca o buna organizare poate fi extrem de eficienta pentru a va planifica acest gen de cheltuiala inevitabila.

  1. Cumparaturi pentru sezonul viitor.

Pentru multi, in special pentru  femei, este  dificil sa poata cumpara lucruri pe care nu le pot purta imediat, dar este foarte eficient ca in aceasta perioada sa cumperi piese care cu siguranta iti vor folosi sezonul urmator, spre exemplu: costume de baie, papuci si genti de plaja, dar si piese elementare (sosete, lenjerie, papioane, cravate).

  1. Haine de calitate la preturi accesibile!

Pentru iubitorii hainelor cu semnatura, perioada reducerilor este perfecta pentru ca poti ajunge sa-ti achizitionezi ceva ce nu-ti permiti de obicei!

In AFI Ploiesti este inca perioada de reduceri! Identifica motivul in care te regasesti si hai la smart shopping! Ai la dispozitie magazine exclusive din care sigur poti pleca cu pungile pline de cumparaturi: Smyk, Bigotti, US Polo, Musette, Nissa, Cropp, Pandora. Iar daca ai chef de o lectura buna despre fashion, poti trece si pe la Carturesti. Spor!