Pe 1 iunie, Leul dansator va asteapta pentru a da startul distracției!

Pe 1 iunie, Leul dansator va asteapta pentru a da startul distracției!

Zona 1 –  ROAR’N’MOVE (Body Sensor)  – copiii vor fi fascinati de talentul de dansator al leului, ii vor invata miscarile, iar apoi vor dansa impreuna. Nu-i uitam nici pe cei mai mici: aici vor gasi tatuaje temporare si face painting, pentru o zi foarte colorata!

Zona 2 – BUTTERFLY MAGIC (Drawing / Scanning) – Ce este mai frumos decat sa-ti vezi fluturele desenat cum prinde viata pe ecranul telefonului? Poate doar celelalte activitati de aici – face painting  si jocurile de indemanare si dezvoltare motrica, la care vor lua parte si fluturii.

Zona 3 – SAFARI DREAMS (Virtual Reality) – Cu ajutorul ochelarilor VR veti avea parte de cea mai palpitanta calatorie Safari, dupa care distractia continua cu jocuri de indemanare si face painting.

Zona 4  – MONKEY ADVENTURE (Motion Sensor) – O intalnire intre lumea reala și cea virtuala, in care vom face invers decat in jungla: copiii vor imita maimutica! Si, la fel ca in “Cartea Junglei”, vor invata de la maimute despre cum se joaca in echipa.

In perioada 1 – 15 iunie, AFI Ploiesti aduce salbaticia junglei in mijlocul orasului! Expozitia “Wild Nature” promite sa ofere o experienta memorabila pentru intreaga familie prin activitati, surprize si jocuri de echipa, indemanare sau de realitate virtuala! Detalii pe afi-ploiesti.ro

3 persoane au participat