JAZZ events

JAZZ events

Grupul „Vision of New Generation Carmen Sylva Quintet” reprezinta o prezenta vibranta in peisajul muzical din Ploiesti. Este o adevarata incantare sa observi tineri talentati și pasionati de jazz indreptandu-si eforturile catre un spectru atat de variat al acestui gen muzical. Progresele lor remarcabile intr-un interval scurt de timp sunt cu adevarat admirabile, materializandu-se intr-un program muzical divers și captivant. Stilul abordat, influențat de swing-be, bop-cool bop, promite sa ofere publicului o experiență muzicala autentica și plina de energie.

In prezent, aceasta secțiune de jazz este subliniata de un grup vocal-instrumental bine sudat, coordonat de profesorul Razvan Cojanu, avandu-i in componenta pe solistele Carina Barbu, Paula Both, Ariana Mustata, dar și pe instrumentistii Alexandru Nica la tobe, David Tricu la chitara, Maya Carter la bas, Alin Sima la pian si Zefir Brezeanu la vioara.

In data de 27 aprilie, la ora 12:00, pe pasarela centrala va avea loc primul eveniment de muzica jazz live. Solistii Carina Barbu, Paula Both și instrumentiști – Alexandru Nica (tobe), Maya Carter (bas), Alin Sima (pian) – vor interpreta sub indrumarea profesorului Razvan Cojanu, oferindu-ti o experienta muzicala deosebita.