La AFI Ploiesti sarbatorim in familie cu #oamenicanoi si te premiem pentru ca ne esti alaturi de 5 ani.

La cumparaturi de minimum 300 lei intr-o zi, ai sansa sa castigi unul dintre din cele 5 city break-uri la Praga in perioada 9-11 noiembrie 2018 sau te poti inscrie la preselectia pentru alegerea noii familii AFI Ploiesti, castigand astfel un AFI Gift Card in valoare de 1.000 lei lunar, timp de un an de zile, pe care il poti folosi in magazinele partenere din AFI Ploiesti.

Inscrierile se fac la Info-deskul campaniei, zona Dalia, zilnic, in intervalul 14:00-21:00.

Cum participi:

  1. Cumpara in valoare de minim 300 lei din AFI Ploiesti;
  2. In aceeasi zi mergi la Info-Desk-ul campaniei, inscrie-te cu bonul/ bonurile fiscale si intri in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 5 city-break-uri la Praga, in perioada 9-11 noiembrie 2018;
  3. In plus, daca iti doresti ca familia ta sa devina noua imagine AFI Ploiesti, mergi la Oglinda Selfie de la Info Desk, fa o poza cu familia ta sau trimite o fotografie de familie pe pagina de Facebook AFI Ploiesti (in mesaj privat, impreuna cu datele de identificare: nume, prenume, e-mail si telefon). Astfel tu si familia ta aveti sansa sa deveniti imaginea AFI Ploiesti pentru un an de zile!


Petrece toamna aniversara alaturi de AFI Ploiesti si nu rata surprizele pe care ti le-am pregatit in perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2018!

Nota: Participantii care se inscriu pentru city break-uri si indeplinesc conditia de a avea cel putin un copil minor, se pot inscrie si pentru noua imagine AFI Ploiesti.

3.5/5 4 ratings

Se completeaza cu urmatorul regulament:

Regulament Campanie "Toamna Aniversara"
Regulament 2 Campanie "Toamna Aniversara"