In sfarsit, zurgalaii au inceput sa vesteasca perioada mult-asteptata a sarbatorilor de iarna! Inca nu am impodobit bradul, dar cadourile pentru cei dragi te asteapta deja in magazine. E momentul sa-ti faci lista, sa o verifici de doua ori si sa colinzi AFI Ploiesti in cautarea darurilor perfecte pentru cei dragi. Si pentru ca cine daruieste primeste, ti-am pregatit concursuri si surprize care iti pot aduce si tie o mare bucurie.

In perioada 15 noiembrie – 22 decembrie 2021, daca faci shopping in AFI Ploiesti de cel putin 250 de lei, poti castiga unul dintre cele peste 1000 de vouchere de cumparaturi garantate*, la alegere, fiecare in valoare de 50 de lei, valabile intr-unul dintre magazinele partenere**, in limita stocului disponibil la momentul revendicarii.

Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Cumpara de minimum 250 de lei (pe un singur bon).
    2. Fotografiaza bonul.
    3. Inscrie-te in aceeasi zi pe landing page-ul de campanie.

Citeste regulamentul campaniei aici si spor la cumparaturi!

*Te poti inscrie o singura data pe zi o, iar voucherele de cumparaturi sunt oferite la alegere, in limita stocului disponibil, daca sunt respectate conditiile din regulament. Castigatorii voucherelor nu pot primi contravaloarea in bani sau rest la cumparaturi.
**Voucherul este valabil in magazinul partener mentionat pe acesta, castigatorul avand posibilitatea de a-l alege in functie de disponibilitate la momentul revendicarii acestuia. Magazine partenere: Be in time, Bewell (Remediavert), BSB, Cărturești, CCC, Colin’s, Cropp, Cupio, Deichmann, Douglas, Ecoclean, eMAG, English Home, Flanco, Gerovital, Hoco, Intersport, Kenvelo/Timeout, L’Atelier des fleurs, Lee Cooper, Magazin certificat LEGO, Mango, Musette, My Geisha, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Orsay, Pandora, Parfois, Sabon, Samsonite, Sensiblu, Sevda, Sinsay, SMYK all for kids, Splend’or, Suvari, Teilor, Xpert Beauty.

3.8/5 4 ratings