XPERT BEAUTY dezvaluie latura seducatoare a oricarei femei

0722 677 913 ploiesti@xpertbeauty.ro

Xpert Beauty

Xpert Beauty reprezinta cel mai complex concept store de cosmetica profesionala din Romania, magazine cu produse pentru par, ten, corp, pentru ingrijirea mainilor, a unghiilor si produse de make-up, toate apartinand unor branduri internationale renumite cum ar fi Moroccan Oil, Joico, OPI, Guinot, Mary Chor, CND, Kryolan si multe altele.
In cadrul magazinelor Xpert Beauty, vizitatorii primesc recomandari personalizate din partea specialistilor avand astfel ocazia sa aleaga exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de par.

In fiecare saptamana la Xpert Beauty sunt invitati specialisti din industria de frumusete care le ofera vizitatorilor demonstratii de maiestrie si informatii despre tendintele in domeniu. In plus, tot saptamanal, este actualizat si un stand special cu selectia de produse recomandate conform trendurilor.

SPUNEM DA STILULUI, FRUMUSETII SI MISTERULUI!

Xpert Beauty a fost gandit si proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spatiu unde redescoperi cat de distractiv si facil este shopping-ul, unde ai parte de o experienta placuta si memorabila, de o selectie excelenta de produse profesionale si unde beneficiezi de suportul acordat de specialisti in alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

5/5 2 ratings