Parfumuri, articole de machiaj, cosmetica si ingrijire, intr-un univers al frumusetii

0244 544 602 afiploiesti@douglas.ro

Douglas

Detinand peste 1200 de magazine in 19 tari din Europa, parfumeriile Douglas va invita sa va bucurati de o experienta de shopping unica, intr-un mediu stilat, prietenos si reconfortant.

Veti gasi aici nu doar diversitatea propusa de cele mai apreciate case de parfumerie din lume, ci si cele mai inovatoare produse de ingrijire, infrumusetare si machiaj, in pas cu ultimele tendinte.
Veti fi intampinati calduros, cu servicii de calitate – consiliere beauty, sedinte de machiaj, sedinte de diagnoza a tenului si mini-tratamente, ambalare cadouri.

2.8/5 9 ratings

La Douglas dorintele devin realitate!

La Douglas dorintele devin realitate! Crede in ingeri de acest Craciun si sprijina pacientii adulti si copii, suferinzi de boli incurabile, ai HOSPICE Casa Sperantei. Pentru fiecare produs Douglas Dream Palette vandut in perioada 23 noiembrie – 24 decembrie 2018, Douglas directioneaza cate 10 lei pentru sustinerea activitatilor de ingrijire paliativa oferite de HOSPICE Casa Sperantei.

Video campanie: Crede In Ingeri

Douglas

DOUGLAS: Bucura-te de 25% reducere la achizitii de minim 290 lei din magazinul Douglas in perioada 22-24 noiembrie 2019!

Iti mai recomandam si...