Gerovital

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, aduce excelenta in cosmetica mai aproape de romani. Magazinul Gerovital, primul magazin al companiei din Ploiesti, ofera o paleta larga, de peste 300 de produse cosmetice. Concepute in laboratoare performante si rezultate din pasiunea si cercetarea permanenta a specialistilor Gerovital, produsele companiei Farmec sunt apreciate in peste 30 de piete de pe toate continentele.
Gerovital este cel mai iubit brand romanesc si o emblema a frumusetii autohtone inca din anul 1967, cand profesorul Ana Aslan a creat Gerovital H3. Produsele Gerovital, recunoscute si apreciate atat in tara, cat si in strainatate, au la baza retete 100% romanesti ce folosesc ingrediente naturale, intr-o imbinare desavarsita a traditiei si inovatiei in cosmetica. Brandul reuneste game atent create pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului, iar calitatea de top demonstrata in cei aproape 50 de ani de traditie, i-au adus numeroase premii si distinctii. In anul 2015, brandul Gerovital a obtinut titlul de SUPERBRAND 2015, distingandu-se prin calitate, performanta si popularitate dintre peste 1500 de branduri analizate de Superbrands Romania. Produsele AslaVital pentru ingrijirea tenului au la baza un ingredient de exceptie, argila pura, 100% romaneasca, provenita dintr-o sursa unica, Muntii Padurea Craiului. Prima gama pe baza de argila pe plan mondial, AslaVital e la baza o conceptie originala de prevenire si intarziere a imbatranirii tenului, care valorifica potentialul de exceptie al argilei.

4.8/5 4 ratings

Pregateste-ti tenul de vacanta si afla ce ingrijire ti se potriveste!

Pregateste-ti tenul de vacanta si afla ce ingrijire ti se potriveste! Vino in magazinul #Gerovital si fa-ti gratuit testul de dermoanaliza a tenului.

Dermoanaliza durează aproximativ 5 minute si ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

Iti mai recomandam si...