Misiunea noastra este aceea de a le oferi celor mici tot ceea ce au nevoie

0344 802 227 store1103@smyk.com

SMYK ALL for kids este un lant de retail international, parte a Empik Media & Fashion (EM & F). SMYK TOTUL PENTRU COPII ofera o gama larga de jucarii, consumabile pentru  scoala, carti, multimedia si accesori pentru copii, imbracaminte si incaltaminte pentru copii de la nastere pana la 14 de ani. Exista doua branduri interne disponibile exclusiv la SMYK ALL for kids: CLUB COOL, oferind imbracaminte si incaltaminte si SMIKI, cu jucarii.

SMYK este locul unde faci cumparaturi rapid si convenabil. Este usor sa gasesti elementele dorite pentru  ca toate sectiunile tematice sunt marcate in culori diferite. Prioritatea noastra este de a face copii sa se simta bine la SMYK. Prin urmare, vom organiza interioarele in asa fel pentru a crea posibilitatea pentru copii de a pune mana pe fiecare jucarie care doresc sa testeze. SMYK All for kids este lantul de magazine, unde clientii vor gasi “totul sub un singur acoperis” pentru copiii lor.

Jucariile fenomen se gasesc la smyk all for kids!

Echipeaza-I pe cel mici de vacanta cu jucariile fenomen ce reusesc sa iI tina departe de tablete si telefoane! Cu aceste jucarii copii nu doar se distreaza, dar isi si testeaza indemanarea si isi dezvolta imaginatia ! Va asteptam in magazinele SMYK all fo kids sa alegeti jucaria preferata!

Smyk

SMYK: REDUCERI de pana la -70% la jucariile de exterior.

Smyk

SMYK: Reduceri de vara de pana la -70% la SMYK all for kids!