Penti

Povestea noastra a inceput in 1950 ca doua companii separate, care au fost apoi unite sub o singura marca, Ögretmen Çorap, in 1970. A urmat lansarea instalatiei noastre de productie in Bayrampasa, Istanbul, iar ultima faza a procesului nostru de branding a venit in 1984 cand Ögretmen Çorap a fost inlocuit cu Penti.

De-a lungul anilor, ne-am continuat cresterea activitatilor de productie si de vanzare cu amanuntul, extinderea ofertei noastre de imbracaminte destinata femeilor si fetelor cu sosete barbati, articole de imbracaminte la domiciliu si imbracaminte activa, intimate si linii de plaja.

In prezent avem un total de 300 de magazine in Turcia, 106 de magazine in 29 de tari diferite si exporturi in 43 de tari. Numarul de magazine este in continua crestere si este completat de birouri de vanzari din Regatul Unit, Romania, Ucraina si Spania. Oferim Penti oamenilor din numeroase nationalitati, pe o vasta geografie, in special in UE, Balcani, CSI si MENA.

Aceste realizari si ritmul de crestere au atras atentia investitorilor straini, ceea ce a dus la un parteneriat in 2012 cu Carlyle Group, unul dintre cele mai mari companii de capital din lume, marcand inca o piatra de hotar spre obiectivul nostru de a crea un brand turc global.

Obiectivul nostru este acum de a ne consolida pozitia de lider pe piata pieselor de imbracaminte si de a obtine aceleasi pozitii de lider in comertul cu amanuntul si imbracamintea de plaja.

Suntem al doilea mare producator din Europa, precum si producatorul mai multor branduri bine-cunoscute din lume.

Va asteptam in magazinele noastre pentru a descoperi Penti / PentiLovers!

Acesta este am 38-lea magazin din Romania, Penti Afi Ploiesti.

 

Site web oficialwww.penti.com.tr

4.3/5 3 ratings

Iti mai recomandam si...