Brand actual cu o bogata colectie de sosete si dresuri pentru femeile glamour

0244 525 313 info@futuralenjerie.com

Calzedonia, Intimissimi, Tezenis

Calzedonia reprezinta punct de referinta in moda pentru toata familia, cu o bogata colectie de sosete si dresuri pentru femeile “glamour”, in conformitate cu tendintele de sezon, cu o linie pentru barbati si o multime de propuneri colorate si pline de imagine pentru cei mici.

Si la mare poti conta pe dinamismul, culoarea si fantezia costumelor de baie din linia Calzedonia pentru femei, barbati si copii.

Intimissimi este specializat in lenjerie de corp: chiloti, maiouri, sutiene, pijamale, tricouri, pantaloni scurti, produse tricotate. Fiecare colectie ofera modele unice si materiale de top in toate culori si stiluri de sezon.

Colectiile pentru femei sunt senzuale si sofisticate, inspirandu-se din stilul italian atemporal si ofera o mare si rafinata varietate de chiloti, sutiene, corsete din matase, bumbac si dantela.

Colectiile pentru barbati pun accentul mai mult pe stilul casual si aduc in fata articole menite a asigura confortul pe intreaga durata a zilei, cum sunt cele din bumbac elasticizat.

Tezenis, parte a grupului italian Calzedonia, lansat in 2003, a cucerit piata de tineret cu colectiile sale de lenjerie de corp si imbracaminte usoara de zi. Colectiile Tezenis au preturi competitive adaptate tinerilor consumatori, ale caror exigente in ceea ce priveste raportul calitate / pret sunt in continua crestere.

3.7/5 31 ratings

Iti mai recomandam si...