Lider in industria de jucarii pentru copii, indoor sau outdoor

0371 037 373 afiploiesti@noriel.ro

Noriel

Noriel este liderul de piata in industria de jocuri si jucarii din Romania. Se adreseaza atat copiilor, cat si parintilor, care vor putea gasi peste 8.000 de produse pe care sigur le vor indragi. Fiecare jucarie de la Noriel reprezinta o bucurie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari si pot fi gasite in magazine sau pe site-ul oficial al companiei, www.noriel.ro. Puteti alege dintr-o varietate de produse: papusi, accesorii pentru copii, figurine, produse pentru outdoor, pentru scoala si gradinita, accesorii pentru bebelusi si multe altele. Copiii si parintii vor fi intotdeauna multumiti de Noriel, liderul de piata in industria de jocuri si jucarii din Romania.
Noriel se dezvolta zilnic si se afla la o intindere de mana de parintii din Romania. Are magazine peste tot in tara: in Alba – Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj – Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Piatra-Neamt, Pitesti, Ploiesti, Tg. Mures si Timisoara. Toate produsele sunt disponibile si in magazinul online www.noriel.ro.
Din 1993, Noriel a reusit sa stabileasca o legatura puternica cu cei care ii cumpara produsele, a reusit sa le puna la dipozitie cele mai interesante si inovative, la cele mai bune preturi.
Sa achizitionezi produse de la Noriel inseamna sa devii copil din nou. Este distractiv. Zambeste, bucura-te de cumparaturi si joaca-te. Doar la Noriel.

3.7/5 7 ratings

Iti mai recomandam si...