Utility Trend

Multi sunt cei care considera ca o femeie imbracata in haine barbatesti poate concura  la senzualitate cu o femeie imbracata in deux pieces sau rochie, senzualitatea femeii fiind extrem de bine pusa in  valoare in acest tip de haine.

In aceasta primavara, a revenit in tendinte un trend care a domnit in 2017, este vorba de „Utility Trend”. Culorile  care definesc acest trend sunt: kaki, olive si alte nuante de verde tip army.

Nonconformistele, vor indrazni cel mai mult din punct de vedere stilistic, prin combinatii de rochii vaporoase alaturi de veste extra large, rigide, cu multe buzunare aplicate. Salopetele oversized, extrem de comode combinate cu geci la fel de voluminoase vor reprezenta o optiune viabila si la indemana pentru orice femeie care vrea sa fie la moda, dar sa-si pastreze comfortul.

Nu vom ignora nici rochiile extra lungi, cu guler inalt, militaresc, combinate cu sandale inalte sau sneakersi cu platforma.

Pantalonii anilor 2000, cu talie inalta, multe buzunare aplicate si curele stranse care accentueaza talia, sunt si ei in mare voga.

Poate primavara aceasta este timpul pentru un look mega cool si foarte feminin.

Ai putea incerca chiar tu acest stil vestimentar, realizand un outfit simplu format dintr-un hanorac lung, pantaloni foarte scurti, bocanci pana la glezne si o sapca de tip „brutar”.

La AFI Ploiesti, au ajuns deja noile colectii! Fii COOL si indrazneste mai mult, primavara asta!