Poseta anului 2019

Dupa ce ani la randul am fost bombardati cu genti imense, anul acesta a venit randul razbunarii asa ziselor „baby bag-uri”: genti de mici dimensiuni, in toate culorile posibile, cu manere scurte sau lungi, purtate in mana, pe umar, stil postas sau mai nou, „lanyard style”, adica precum un ecuson.

Daca gentile mici erau cumva asociate cu tinutele de seara pana acum, in acest sezon le regasim pe „catwalk-ul” urban la ținute de zi.

Pentru aparitii wow asortati culoarea gentii cu restul tinutei!

Vestitorii primaverii in materie de genti au ajuns in AFI Ploiesti si asteapta sa-ti improspateze tinuta!

Una dintre gentile foarte trendy, de marime mica, este cea care imita folia de aluminiu. Acest tip de geanta, extrem de indrazneata, poate fi asociata cu un outfit minimalist, pantaloni albi, camasa alba! Pentru o doza suplimentara de neconventional adauga peste, camasa  alba cu maneci rigide si…o veste crosetata!

Exista si pobilitatea de a crea o tinuta in care contrastele sa fie cheia, astfel ca, putem combina o tinuta sport, gri, cu o geanta tip „aluminiu”.

O alta geanta must este cea din plastic, transparenta, cu compartimentele la vedere! E o provocare pentru o femeie sa poarte acest tip de geanta, pentru ca trebuie sa aiba mereu ordine in ea.

Gentile din imagine le gasiti in AFI Ploiesti, in magazinele Meli Melo Paris si Reserved.