Tu cine vrei sa fii astazi?

Frumusetea gandirii outfiturilor de zi cu zi consta in faptul ca ai sansa de a fi in fiecare zi alt personaj, in functie de cum te simti in ziua respectiva. Eleganta, pe tocuri, in sneakersi si blugi, cu pantaloni din piele sau fuste plisate, intr-un an ai 365 de zile sa fii 365 de personaje, fiecare cu o alta poveste.

Zilele acestea am redescoperit un brand care mie imi place foarte tare, tocmai datorita versitalitatii pieselor pe care le poti gasi acolo. Este vorba de brandul Colins.

Daca pana acum acesta ne obisnuise strict cu tinute casual, blugi, veste, hanorace, in noua colectie va puteti bucura de fuste versatile, de o varietate de camasi in dungi extrem de feminine, de camasi si pulovere cu insertii din dantela, ceea ce ofera un aer absolut feminin oricarei tinute in parte, dar si multe cardigane in culori delicate de roz pudra sau albastru „serenity”, care pot fi integrate cu usurinta in tinute de toamna-iarna. Cum? Prin alaturarea cu camasi, peste rochii vaporoase de vara (da! Vaporoase!), cu blugi si tricouri cu mesaje inspirationale, cu malete si curele statement!

Recunosc, piesele mele preferate din noua colectie Colins  sunt piesele in carouri! Si sezonul acesta carourile sunt la putere, iar cel mai mult ador mixurile intre diverse culori si texturi de carouri, chiar daca la prima vedere asocierea acestora poate parea absolut catastrofala din punct de vedere stilistic.

Trendurile ne permit sa ne jucam cu aceste elemente fara a pica in ridicol!

Pentru ca iarna este despre temperaturi scazute, va invit sa va bucurati si de colectia de fesuri, caciuli, fulare si manusi Colins! Sa fim cool si sa ne protejam si sanatatea, cam cat de convenabila poate fi treaba asta in moda?

Va invit sa va alegeti si voi piesele preferate din magazinul Colins, AFI Ploiesti, etajul 1 si sa va bucurati inca de o #toamnadenota10! Fiti indraznete, faceti combinatii chic si bucurati-va in fiecare zi de un alt look.