Ca la 20 de ani

Uneori ai nevoie sa te intorci in timp macar prin intermediul hainelor…In adolescenta sau studentie, in vremurile in care limitele tale erau doar cerul si propriile visuri, in vremuri “ca la 20 de ani”! Cum poti face asta? Simplu, optand pentru piese vestimentare cool care parca sunt incadrate la “asa nu, dupa o anumita varsta”, dar care pot fi readuse la viata oricand, daca sunt  integrate in tinute creative, numai bune pentru sezonul rece, perfecte pentru zilele in care nu ai timp sa stai in fata sifonierului. Piesa vestimenara care are darul de a te duce inapoi in timp, care nu mai este o surpriza, caci revine constant in colectiile magazinelor, este “batranul hanorac” sau “hoodie trend”.

Am tot cautat un hanorac de tip rochie pe care sa-l port iarna asta alaturi de un palton chic, care sa para ca e in contradictie cu cel dintai si iata ca le-am gasit pe ambele in noua colectie a magazinului Kenvelo.

Poti si tu sa iti dai un refresh vestimentar iarna asta integrand hanoracul in tinute comode, dar de efect. Cum sa-l combini pentru un efect wow? Chiar asa:

  • rochie tip hanorac + ciorapi plasa, palton chic si ciocate
  • rochie tip hanorac cu bocanci si geaca de bulgi imblanita
  • fuste plisase cu cizme lungi si hanorac+geaca din piele
  • rochie de tip furou peste care adaugam hanorac, cu botine si blanuri artificiale colorate
  • celebra combinatie blugi/pantaloni din piele cu hanorac.

Nu uitati ca orice tinuta e scoasa din anonimat cu accesorii numai bune pentru sezonul rece, cum ar fi: fesuri barbatesti, caciuli, sepci, berete, fulare sau esarfe, manusi, toate colorate, cu texturi deosebite, pe care in mare parte la gasiti si in magazinul Kenvelo din AFI Ploiesti.

Daca ajungeti acolo, cautati si colectia de paltoane si geci groase. Oferta e diversificata din punct de vedere al modelelor, materialelor, stilului (clasic sau sport) si de ce nu, al pretului!