TOP 5 piese de nelipsit din garderoba toamna aceasta

Intotdeauna mi-a placut sezonul rece, in special atunci cand vine vorba de alegerea tinutelor, din simplu motiv ca ai posibilitatea sa te joci cu piese, sa le mixezi, sa combini culori si texturi diverse. In schimb vara, temperatura iti cam impune sa alegi doar rochii si incaltari.

Mai jos am facut o lista cu 5 piese pe care ti le recomand toamna aceasta pentru a avea tinute cat mai in trend:

  1. Fustele animal print

Acestea se pot purta cu incaltaminte sport, botine sau ghete; cu tricouri simple sau camasi albe;

  1. Hanoracele albe

Hanoracul alb este un must (si) al acestui sezon datorita propunerilor  indraznete pe care le poate genera, atunci cand este combinat cu piese fine. De exemplu, o pereche de sneakersi alaturi de un hanorac, o fusta animal print sau o fusta plisata + geaca din piele, vor crea impreuna o tinuta comoda si in tendinte.

  1. Blana artificiala

Fie ca vorbim de haine lungi pana in pamant, de jachete cu gulere de blana, pulovere cu insertii de blana sau deja faimoasele gulere imblanite, aceste articole vor da o nota calduroasa tinutelor mai subtiri. Amanam, astfel, mai mult sau mai putin fortat, venirea anotimpului rece.

  1. Sacourile

Odata cu toamna, si sacourile revin in forta. Carouri, tartan, dungi, sacouri negre, alaturi de curele statement, asortate la pantaloni office, blugi sau fuste de toate formele.

  1. Salopetele si combinezoanele

Atat salopetele/combinezoanele cu bretele, care pot fi purtate peste tricouri sau camasi, cat si cele cu maneca lunga, purtate cu un pulover legat pe umeri, pot fi o alegere excelenta toamna aceasta. In ceea ce priveste materialul, iti recomand jeans, jerse sau chiar catifea!

AFI Ploiesti te vrea in trend asa ca te asteptam la o sesiune de shopping numai buna sa te introduca in vibe-ul tomnatic!