E timpul pentru… western

Sezonul acesta e simplu sa fii in trend pentru ca stilul vestimentar propus de designeri este foarte accesibil tuturor. Vedetele sezonului sunt ciocatele, asa ca cei care nu au aruncat incaltamintea parintilor se pot considera norocosi. Iar pentru restul, recomand o sesiune de shopping in AFI Ploiesti pentru ca magazinele au venit cu oferte de neratat!

Scurte sau lungi, din piele naturala sau piele intoarsa, lacuite sau cu imprimeu stil sarpe sau crocodil, mixurile vestimentare pe care le poti realiza cu ajutorul ciocatelor sunt nelimitate! Ele sunt extrem de versatile, putand fi purtate in orice moment al zilei, asa ca devin solutia salvatoare atunci cand nu ai inspiratie pentru tinuta pentru care optezi.

Cateva combinatii care nu dau gres constau in ciocate scurte cu rochii inflorate (da, stiu, este toamna, dar putem prelungi efectul verii printr-un astfel de outfit), alaturi de geci din piele sau jeans. De asemenea, ciocoatele pot fi asociate unei tinute cu salopeta sau combinezon din jeans. Un alt mix de efect este o tinuta care pe langa ciocate, include o esarfa colorata si patrata, dar si o geanta de tipul baby bag, care intr-adevar nu este foarte incapatoare, dar atrage toate privirile. Nu in ultimul rand, poti include ciocatele si in tinutele de birou! Camasi cu guler ascutit, pulovere largi, alaturi de pantaloni office, pana la glezne se combina perfect cu o pereche de ciocate.

Magazinele Reserved si H&M din AFI Ploiesti te asteapta cu o propunere vasta de astfel de ciocate care abia asteapta sa fie integrate in mixul vestimentar perfect!