Regina verii 2018

Zilele acestea, in timp ce citeam presa de moda, mi-a atras atentia un articol: “Top 10 cele mai bune tinute de la Hollywood in perioada 1-16 iunie”. Sigur ca am deschis pozele si am analizat tinutele, fiind curioasa ce tertipuri stilistice au mai folosit vedetele pentru a iesi in evidenta in paginile revistelor.

Ei bine, de data aceasta am fost foarte surprinsa: nici urma de tertipuri, nici urma de tinute complexe, doar rochii cu diferite tipuri de incaltari. Dar nu rochii in diverse modele, ci acelasi tip de rochie, peste tot, rochie care pare sa fie regina verii 2018.

Este vorba despre un obiect vestimentar absolut fantastic pentru vara, fluida, usor de purtat, cu influente romantice, care are rolul de a da un aer extrem de fin si feminin. Daca nu ati ghcit inca, aflati ca ma refer la rochia cu volane suprapuse!

Disponibila intr-o diversitate de culori, materiale si forme, astfel incat doamnele sa poata alege in functie de silueta pe care o au, rochia cu volane este perfecta vara asta si potrivita pentru o varietate de evenimente ce au loc in diverse momente ale zilei.

De exempu, magazinele Reserved, H&M sau Mohito din AFI Ploiesti, vin in intampinarea doamnelor si domnisoarelor care doresc sa imbratiseze acest trend cu mai multe tipuri de astfel de rochii, scurte sau lungi, din materiale simple, de vara, sau din materiale mai pretioase cum ar fi dantela sau tulle-ul, potrivite si pentru evenimentele de seara.

Rochiile sau fustele cu numeroase volane suprapuse sunt inspirate din moda anilor ’40, cand doamnele adorau acest tip de rochii fanteziste. Ideea era simpla: cu cat randurile de volane erau mai multe, cu atat rochiile doamnelor erau mai apreciate.

Asa ca sfatul meu este sa le purtati cu incredere! Cu sandale cu platforma sau toc clasic, cu tenisi sau pantofi sport!

Modelele din fotografii le gasiti in magazinele mentionate mai sus!