Pantalonii palazzo

Se spune ca o piesa vestimentara absolut reusita este aceea care te determina sa o pui in dulap si pe care vrei sa o porti mereu. O piesa pentru care faci obsesie. Cam asta se intampla cu panatalonii palazzo, odata ce i-ai achizitionat. Pantalonii palazzo sunt deja pionieri in lumea fashionului, ei fiind hitul anilor ’60. Practic, ei sunt acei pantaloni stramti in partea de sus si foarte largi pe lungime.
Chanel a fost cea care a propulsat acest tip de pantalon, care este o declaratie in ceea ce priveste dorinta de egalitate a femeilor, fiind totusi inspirat din moda masculina. Exista mai multe tipuri de pantaloni palazzo: drepti, evazati, plisati, culottes. Desi au aparut si pantaloni palazzo din materiale mai groase (precum lana sau stofa groasa), ei raman specifici perioadei de vara, forma si materialele care i–au consacrat (matasea / jerse-ul) facandu-i perfecti pentru sezonul cald.
Pantalonii palazzo pot fi purtati intr-o multime de combinatii vara asta. Alaturi de tricouri, maiouri, camasi si crop topuri (daca va permite varsta si silueta). Puteti incerca tinute monocrome, de exemplu tinute all white cu accent coloristic doar pe talie, accent realizat prin intermediul unei curele, sau tinute jucause, cu palazzo colorati, ori cu diverse imprimeuri alaturi de tricouri cu mesaje in care va regasiti. Si sa nu uitam de lookul meu preferat, de birou: palazzo alaturi de sneakersi, tricou sau camasa alba si sacou.

La indemana sunt si pantalonii palazzo plisati care se potrivesc perfect pentru vacanta, mai ales pentru serile lungi de vara in care ne place sa fim pe cat de sexy, pe atat de comfortabile. O asemenea pereche de pantaloni, alaturi de o bustiera cu taieturi deosebite si o camasa barbateasca peste, vor forma cu siguranta un outfit de neuitat.

Mai jos am facut o selectie cu pantaloni palazzo pe care ii gasiti in magazinele din AFI Ploiesti. Mergeti, gasiti-va modelul potrivit si bucurati-va de ei toata vara! Nu se intampla prea des ca moda sa fie comfortabila. 🙂