Paltoanele toamnei

Se pare ca de saptamana viitoare vine frigul… Si ce ne facem?

Majoritatea femeilor au tendinta sa abandoneze eleganta si dorinta de a arata chic pe timpul sezonului rece. Vestea buna este ca si anul acesta putem adauga o nota extrem de placuta oricarei tinute printr-o piesa vestimentara simpla si absolut necesara: paltonul.

Motto-ul toamnei in materie de paltoane este anul acesta “clasic e fantastic”. In acest sezon, ne putem bucura de o reinventare a clasicului palton, simplu, fara cusaturi sau taieturi speciale, in tonuri calde de maro, mustar sau nude. La cealalta extrema se afla paltoanele in culori puternice, portocoliu, verde sau rosu.

Putem alcatui tinute simple, dar cu mult bun gust, din piese simple cum ar fi blugi, pulover, bocanci/ghete/ciocate/sneakersi, la care adaugam paltonul. De asemenea, o alta combinatie de efect pentru palton este fusta plisata cu o camasa de blugi, cizme peste genunchi.

Sa nu uitam nici de accesorizarea tinutei! In sezonul rece avem o gama variata de produse care pot completa tinuta si in acelasi timp au rolul de a apara de frig: palarii, sepcute, bonete in stil frantuzesc, manusi. Paltoanele de tip halat si cele animal print vor fi la putere in sezonul toamna-iarna.

Va invit in magazinele din AFI Ploiesti: Reserved, Koton sau H&M, pentru a-ti achizitiona unul dintre paltoanele sezonului. Preturile pornesc de la 120 lei, iar reducerile de mid season tocmai au intrat in magazine!