Blana naturala sau artificiala?

Blana naturala sau artificiala?

Blana naturala sau artificiala? Aceasta este cea mai longeviva disputa din lumea modei ultimilor ani. Intr-o societate in care din ce in ce mai multi activisti depun eforturi pentru protectia animalelor, iar noi devenim constienti de resursele limitate pe care le are planeta, din ce in ce mai multi designeri ai marilor case de moda aleg o comunicare responsabila din punct de vedere social. Asa ca acestia au inceput sa incurajeze, la randul lor, purtarea unor creatii vestimentare din blana artificiala. Avantajele sunt multiple, pe langa faptul ca e o alegere buna din punct de vedere moral, preturile pentru aceste piese sunt mult mai accesible. Nu in ultimul rand, ai posibilitatea de a te juca cu tinutele, optand pentru mai multa culoare. Anul acesta ai un motiv in plus de bucurie pentru ca in oferta magazinelor se regasesc articole din colectia de iarna realizate din blana artificiala, in culori pastelate. Insa, de departe cea mai prezenta blana a momentului este cea animal print.

Mai jos va prezint o selectie de blanuri care iti vor tine de cald, la propriu, sezonul acesta si vor adauga o nota glam tinutei tale!

Cat despre cum sa le purtati, exista o diversitate de posibilitati: cu rochii si cizme, cu fuste si camasi, cu pantaloni din piele, pulovere si bocanci, cu blugi si malete sau cu rochii dantelate si paiete, ca pentru Revelion!

Blanurile din imagini le gasiti in magazinele H&M si Reserved din AFI Ploiesti!