Paiete la micul dejun

Daca in ultimul deceniu moda a avut tendinta de a se “aseza” catre o zona minimalista, bazata pe culori neutre si croieli cuminti, anul acesta lucrurile s-au schimbat radical. Mai mult ca oricand, in 2018 marile podiumuri ale lumii au pus in lumina reflectoarelor elemente cheie ale anilor ’70. De la pantaloni scurți, mulați, la bretele spaghetti și salopete din materiale lucioase, sezonul de primavara-vara 2018 pare un tribut adus modei disco, prin includerea paietelor in aproape toate colectiile. Acest lucru este oglindit si de cifre avand in vedere ca „industria” paietelor a raportat  la jumtatea anului trecut o crestere de peste 40%.

Ani la randul am incadrat piesele din paiete la categoria “pentru seara”, ori „pentru Revelion”, excluzand categoric varianta de a le purta in tinute de zi. Iata ca lumea modei ne transmite, astfel, un mesaj motivational, cam strident ce-i drept, dar de luat in calcul: fiecare zi poate fi tratata ca o alta ocazie de straluci in propriile vieti. Asa, pur si simplu! De la micul dejun, la cina! Exista o multime de look-uri de zi in care putem integra paietele, trebuie doar sa indraznim.

Eu am creat astazi o tinuta de zi care nu poate trece neobservata, optand pentru pantaloni sport BSB, din paiete. Un look care imbina doua trenduri ale momentului, paietele și piesele in culori puternice, patrunzatoare, cum este galbenul si albastru! Avantajul acestui look este ca poate fi foarte usor readaptat si tranformat intr-un look de seara, cu o simpla inlocuire a încălțărilor cu platforme, spre exemplu, ori a puloverului cu o bluza oversized, sau o camasa alba asimerica.

Va recomand sa indrazniti si alte combinatii, cum ar fi: fuste vaporoase din paiete, alaturi de saboti cu talpa joasa si tricouri, colanti din paiete cu pulovere oversized si tenisi, deux piece cu top din paiete/camasa cu guler accesorizat cu paiete si pantofi Oxford sau fuste plisate cu bluze largi din paiete.

Vestea buna este ca daca va place tinuta mea de astazi, o puteti achizitiona integral din magazinul BSB din AFI Ploiesti, pentru ca pantalonii, puloverul , pantofii sport si colierul sunt disponibile aici! Trebuie sa stiti, insa, ca puteti gasi sute de alte combinatii pline de culoare si in restul magazinelor din AFI Ploiesti.

Pana vinerea viitoare va doresc sa straluciti in fiecare zi chiar daca nu aveti vreo ocazie de sarbatorit, pentru ca, dupa cum spune Martin Luther King: “We live in dark times, but in darkness, you see stars; it’s about finding hope in dark times”.