All Black

Tinutele all Black

Cu siguranta asociem vara cu ideea de culoare, dar nu putem nega eleganta negrului nici macar in acest anotimp calduros. Si, pentru ca tocmai trecem prin cateva zile de vara foarte reci si ploioase, va propun sa luati in calcul tinute all black, minimaliste.

Inca din cele mai vechi timpuri, negrul a fost asociat cu eleganta, misterul sau rafinamentul. Poate si din acest motiv a devenit un soi de element reprezentativ pentru lumea businessului, fiind asociat cu sobrietatea si seriozitatea.

Ca orice lucru  care pare simplu si tinutele all black pot fi “periculoase” din punct de vedere stilistic deoarece exista o linie relativ firava intre o tinuta all black rafinata si una de-a dreptul plictisitoare. Pentru a evita sa va incadrati in cea de a doua categorie, mai jos gasiti cateva recomandari pentru situatiile in care adoptati o asemenea tinuta.

  • tinutele all black pot fi stilizate cu success prin construirea lor alaturi de pantofi in culori stridente. Puteti indrazni si anul acesta sa va cumparati pantofi in culori neon, roz, verde sau galben.
  • jongleaza cu texturile pieselor atunci cand porti negru din cap pana in picioare. De exemplu, imbina bumbacul cu matasea ori cu un obiect vestimentar din piele, sau apeleaza la combinatia dintre piele si casmir sau jeans.
  • este adevarat ca o tinuta all balck flateaza silueta, de obicei, dar trebuie sa aveti mare grija ca hainele sa nu fie prea mulate. De ce? Pentru ca aceasta non culoare are si capacitatea de a scoate in evidenta surplusurile siluetei.
  • o palarie avangardista sau o geanta intr-o culoare puternica poate “sparge” o tinuta all black dandu-i un efect wow.
  • marele dezavantaj al negrului este acela ca nu te ajuta in situatiile in care parul este nearanjat sau tenul iti este obosit si nemachiat, el evidentiind toate aceste neajunsuri.

Un fashion icon care poarta cele mai frumoase tinute all black este, dupa parerea mea, Victoria Beckham, asa ca va puteti inspira de la ea! Mai jos am facut o selectie cu piese pe care le puteti achizitiona din AFI Ploiesti si care sunt perfecte pentru a va construi tinute all black, de vara. Multe rochite pentru toate momentele zilei am gasit in magazinele Reserved, Koton sau Motivi.

Nu va feriti de negru nici la plaja! Personal ador costumele de baie negre si rochitele subtiri de pus peste! In poza din articol port o rochita din magazinul Meli Melo Paris, din AFI Ploiesti.