Totul despre World Class online

Adevarul este ca ne e dor, ne e dor de rutina noastra zilnica, ne e dor de mersul la sala, de iesirile la cafea, de iesiri la restaurant sau la cumparaturi. Suntem cuminti in continuare si asteptam ridicarea restrictiilor ca sa ne luam viata inapoi, actionand cu responsabilitate si mai departe. Personal, abia astept sa ma intorc la sala caci imi lipseste mult activitatea fizica sub supravegherea unui antrenor. Mai jos avem cateva noutati din partea Ancai Burlacu, manager World Class AFI Ploiesti!

 

L.C: Cum sunteti in aceasta perioada? Echipa World Class a lucrat de la distanta?

A.B: Toata echipa World Class lucreaza inca de la inceputul starii de urgenta pentru a ne putea adapta mai usor situatiei inedite cu care ne confruntam cu totii si a oferi clientilor posibilitatea sa faca totusi miscare, fie si in propria casa. Pentru aceasta am dezvoltat un proiect online pentru membri si non membri, cu ajutorul caruia misiunea noastra sa poata fi indeplinita in continuare.

 

L.C: Estimati o data la care se va relua activitatea? Ce se va schimba? Ce trebuie sa stie clientii care vor veni la sala?

A.B: World Class nu se afla in categoria de business care sa poata incepe activitatea odata cu ridicarea starii de urgenta, asadar, daca nu putem deschide din cauza restrictiilor guvernamentale nici in valul doi (1iunie), prelungim perioada pana la minim 15 iunie, totul depinde de evolutia situatiei si deciziile autoritatilor.

Pregatim de altfel si noile proceduri operationale prin care vom putea asigura in cluburi curatenia si dezinfectarea permanenta a aparatelor, astfel incat sa oferim un mediu sigur membrilor care vor dori sa reia miscarea dupa deschidere.Vor fi noi reguli, adaptate la situatia actuala, toate pentru binele si siguranta clientilor nostri.

 

L.C: Povesteste-ne putin despre programul online de antrenamente. Cand au loc? Cum pot participa oamenii?

A.B: World Class Online este o platforma la care ai acces fie ca esti membru sau nu si poti vedea video on-demand sau clase live. Programul claselor live se gaseste in contul de membru, iar oamenii pot vedea video chiar si din aplicatie. Avem si un continut gratuit numit Freemium, care contine o selectie de video on-demand, iar pentru program complet de clase live si la cerere, oamenii au la dispozitie sectiunea PREMIUM.

Urmeaza sfaturile de mai jos si schimba-ti starea de spirit prin sport alaturi de World Class Romania:

  • Gaseste antrenamentul potrivit pentru tine.

Arunca o privire pe platforma de antrenamente World Class Online, alege din varietatea de antrenamente inregistrate sau rezerva-ti locul la clasa Live preferata.

  • Programeaza-ti antrenamentele si fa din ele o prioritate.

World Class Online te incurajeaza sa urmaresti un program zilnic cu clase LIVE.

  • Motiveaza-te prin a incepe sa ai o dieta sanatoasa.

Mancarea este o parte esentiala din stilul tau de viata sanatos – cu cat mananci mai sanatos, cu atat te simti mai bine, atat psihic, cat si fizic.

  • Combina antrenamentele cu ceva placut.

Continua sa te antrenezi acasa impreuna cu antrenorii si instructorii preferati pe World Class Online si imparte experienta cu prietenii tai. E mult mai distractiv!

  • Nu renunta!

Urmăreste-ne pe Instagram si Facebook si inspira-te cum sa fii mai activ mai des, chiar daca esti acasa.

 

Mai jos am pregatit o sesiune Q & R cu Anca Burlacu, de unde aflam totul despre World Class Online!

L.C: Ce este World Class Online?

A.B: World Class Online este o platforma online la care ai acces chiar daca esti sau nu membru World Class si poți vedea atat video on-demand cat si clase live.

L.C: Ce este video on-demand?

A.B: Video on-demand sunt clase de antrenament inregistrate, care sunt difuzate pe platforma noastra online.

L.C: Ce este o clasa de Live streaming?

A.B: Reprezinta transmiterea live, in direct, a claselor noastre chiar din sala de fitness, potrivit unui program saptamanal, care se gaseste online in zona de membru.

L.C: Transmiteti clase atat pe Web cat si pe Social Media? On-demand?

A.B: Avem cateva clase disponibile pentru toata lumea, atat transmise live cat si video on- demand.

L.C: Unde putem gasi video on-demand și clasele live?

A.B: Membrii pot vedea clipurile video in ZONA DE MEMBRU (online) si in APLICATIE. Puteti accesa orice video in orice moment (on-demand) si puteti participa la clasele live conform programului.

L.C: Putem vedea antrenamentele gratuit?

A.B: Avem continut gratuit care se numeste Freemium, o selectie de clase video on-demand (VOD).

 L.C: Ce este inclus in Freemium?

A.B: Avem continut limitat gratuit pentru toata lumea.

L.C: Cum ne putem inregistra pentru Freemium?

A.B: Va puteti inregistra in zona de membru sau in aplicație. Odata ce te-ai inregistrat si ai cont, vei avea automat acces la continutul Freemium.

L.C: Pot vizualiza continutul Premium daca am abonament valabil offline (club)?

A.B: Clipurile video Premium pot fi vazute doar de membrii cu abonament online activ. Daca ai un abonament offline vei avea acces limitat la continutul Premium, dar vei putea vedea mai mult decat in Freemium. Trebuie sa va cumparati abonament separat online WCR, fie Clase Live Premium, fie On-Demand Premium.

L.C: Exista pachete speciale pentru membrii World Class?

A.B: Da, cei care au un abonament offline (club) beneficiaza de un pret mai bun decat cei care nu au. Toate informatiile legate de preturi si regulamente le gasiti pe site-ul www.worldclass.ro!

Totul despre World Class online