#stamacasa

Numele meu este Loredana Chelba si de aproape 2 ani va invit cu regularitate in AFI Ploiesti. De ce? In general la evenimente!

In 2 ani de zile, de cand am dat startul evenimentelor la AFI Ploiesti, am realizat nenumarate ateliere de creatie pentru copii, petreceri tematice, workshopuri pentru femei, prezentari de moda, etc! Am fost primii care au organizat asemenea evenimente, in ideea ca pentru prima data un centru comercial care te invita sa iti cheltuiesti banii acolo, lanseaza o invitatie inversa. Invitatie la a „oferi”! Am creat o comunitate minunata de toate varstele si da, e o realizare care ma bucura profund.

Astazi insa, lucrurile s-au schimbat radical. Pare ca traim un film. Toate problemele de acum o luna par neimportante. Nu ne vom ascunde dupa degete. E o perioada grea, in care nu va mai pot adresa invitatia saptamanala: Ne vedem la AFI Ploiesti! Deocamdata! Acum va invit sa #stamacasa, dar sa ramanem conectati in online!

Dintotdeauna am fost adepta materializarii online-ului in offline si nu credeam vreodata sa va indemn sa aducem plus valoare oamenilor in lumea virtuala! Eu sunt adepta privirii oamenilor in ochi, strangerilor de mana, imbratisarilor. Dar luam o pauza, pentru binele nostru!

Iata ca de astazi lansam o sectiune noua pe www.afi-ploiesti.ro, o sectiune in care sa pastram legatura si care sa va aduca informatii utile, dar si idei de petrecere a timpului liber in aceasta perioada.

In final, va indemn sa nu uitati de frumos si de lucrurile care va fac fericiti, e atat de important in aceasta perioada sa ne luam buna dispozitie din orice ne da o stare de bine!

Asa ca, indrazneste sa-ti pui o pereche de cercei colorati la halatul de casa! Prinde-ti o esarfa in par! Bucura-te de culoare, caci cei care vor descoperi culoarea in marea asta cenusie vor fi adevaratii castigatori! Fii si tu unul dintre cei care zambesc acum!

Cu mult drag,

Loredana

#stamacasa