Noul site AFI Ploiesti – o experienta interactiva pentru clienti

AFI Ploiesti anunta lansarea unui nou site creat sa ofere o experienta online completa, indiferent de dispozitivul de pe care este accesat. Functionalitatile disponibile fac navigarea extrem de usoara si dau posibilitatea clientilor sa fie la curent cu noutatile, dar si cu cele mai recente promotii ale brandurilor preferate.

Site-ul este accesibil la adresa www.afi-ploiesti.ro si ofera posibilitatea de a explora online universul AFI Ploiesti, de a descoperi informatii de actualitate privind centrul comercial si brandurile partenere, dar si evenimentele care au loc in mod curent.

Cele mai importante functionalitati ale site-ului sunt: cautarea predictibila (gasesti cu usurinta informatiile dorite), tab-urile speciale (afli rapid noutati despre brandurile preferate si descoperi recomandarile de distractie), harta interactiva (te ajuta sa gasesti imediat magazinul dorit).

La acestea se adauga si meniul intuitiv, care cuprinde sectiunile: Shopping, Promotii, Cinema, Food&Drinks, Distractie, Servicii (gasesti brandurile preferate si iti poti structura usor, prin tab switch, informatiile de care ai nevoie), VIP Club (descoperi avantajele de a fi intr-un club exclusivist), Evenimente (poti descoperi evenimentele din centrul comercial si poti salva datele in Google calendar). In plus poti gasi informatii despre AFI Gift Card (pentru momentele in care vrei sa-i surprinzi pe cei dragi) si poti trimite Feedback (lasand impresii si recomandari cu privire la experienta in centrul comercial sau pe noul site).

„Odata cu lansarea noului site ne-am propus sa devenim un reper si in mediul online si sa raspundem nevoilor clientilor nostri care acum pot descoperi cele mai recente oferte din AFI Ploiesti, inainte de a ajunge fizic la noi. Noul site este dinamic, interactiv si usor de folosit pe orice dispozitiv, oferind servicii complete pe care le vom imbunatati permanent”, a declarat Iulia Borsan, Corporate Marketing Director, AFI EUROPE.

Site-ul www.afi-ploiesti.ro va fi actualizat constant, pentru a fi in permanenta la inaltimea asteptarilor clientilor. Acestia se vor bucura de mai multa interactivitate si de noi functionalitati care vor crea instant legaturi intre utilizatori si produsele preferate, transformand orice accesare intr-o experienta multimedia memorabila.

Pentru informatii suplimentare:
Anca Marcu – PR Manager
anca.marcu@ranevents.eu
0773.925.144

Noul site AFI Ploiesti – o experienta interactiva pentru clienti