Cum se mai joaca copiii?

Credem mult in umanizarea brandurilor asa ca, in special pentru parinti, am vrut sa facem acest interviu!

 SMYK este cu siguranta prietenul copiilor asa ca am discutat cu Alexandra Cretan, SMYK,  despre perioada asta si despre surprizele pregatite pentru clientii.

 

L.C.: Este binecunoscut faptul ca piata jucariilor s-a extins in ultimii ani in Romania. Cum a fost perioada aceasta pentru dumneavoastra? Au invatat copiii sa se joace mai mult in izolare?

A.C.: Perioada starii de urgenta a fost o experienta noua pentru noi toti: retaileri, consumatori, parinti etc. Ne-au bucurat in aceasta perioada mesajele din partea clientilor, care ne spunea ca le este dor de cumparaturile la noi, de produsele si serviciile noastre.

Credem ca, in primul rand , parintii au invatat sa se joace mai mult cu cei mici, au invatat alaturi de ei sa faca scoala si munca online.

L.C.: Care sunt cele mai populare produse vandute pe categoria de varsta 3-6 ani/6-10 ani, in perioada asta?

A.C.:In perioada aceasta clientii au achizitionat preponderent articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii fashion. De la redeschiderea magazinelor, ne-am adaptat oferta si le-am pregatit clientilor o colectie larga adaptata nevoilor celor mici, la preturi atractive cu pana la 50%, chiar pana la 70% mai mici.

L.C.: Cu ce noutati veniti in aceasta perioada pentru clientii dumneavoastra?

A.C.: Colectiile noastre  de imbracaminte si incaltaminte sunt gandite astfel incat sa ofere celor mici modele atractive, cu imprimeuri la moda, din materiale bune, care le ofera libertate de miscare.  In cee ace priveste jucariile, sortimentul nostru include atat jucarii de exterior aflate la mare cautare, dar si noutati din zona masinutelor, papusilor ( LOL, NANANA, Barbie), a blocurilor de constrtuit sau a jocurile educative ( de exemplu kituri  pentru experimente sau creative).

De asemenea, ii asteptam pe clientii nostri cu reduceri de pana la 70% la articolele de imbracaminte, incaltaminte  din colectia primavara – vara si la jucariile selectate.

L.C.: Ce prefera copiii, jocurile digitale sau jucariile clasice?

A.C.: Copiii de azi prefera atat jocurile digitale prin care se conecteaza usor cu prietenii, dar si cele clasice pe care le joaca in familie.

L.C.: Povestiti-ne putin despre avantajele cardului de fidelitate SMYK

A.C.: Cardul de fidelitate SMYK All for kids ofera clientilor o reducere pe loc, de pana  la 5% la articolele cu pret intreg, extra reduceri/promotii periodice, dar si avantajul de a fi notificati, conform optiunii lor, prin sms sau email cu privire la noutatile si ofertele noastre. Inrolarea in cadrul programului de fidelitate se face usor, in magazine, prin accesarea formularului online disponibil la casa de marcat. Cardul se acorda pe loc, gratuit.

Cum se mai joaca copiii?