Cu drag de Sarbatori…

Anul acesta, pentru intreaga omenire Pastele reprezinta un mare exercitiu de adaptabilitate si repozitionare din toate punctele de vedere. Anul acesta, nu ne mai putem bucura de tabieturile cu care eram obisnuiti din copilarie: de slujba de Inviere, de picnicuri cu prietenii, de denii, de plimbari lungi in magazine in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, dar, va rog, nu o luati in tragic, este doar o situatie temporara. Ea se va sfarsi la un moment dat.

 

Poate ca nimic nu e intamplator pe lume si poate ca anul aceste de Paste avem sansa de a ne intoarce la adevarata insemnatate a acestei Sarbatori, care a fost exploatata mult prea mult in epoca consumerismului. E momentul impacarii cu noi, al iertarii si regasirii luminii din noi insine.

 

Sa ne bucuram ca suntem sanatosi, cei care suntem, sau sa fim cum putem alaturi de cei mai putini norocosi, sa ne bucuram cu adevarat de mesajele primite de la cei care se gandesc la noi si poate ca anul acesta, nu le mai ignoram si raspundem macar cu un scurt Multumesc!

 

Ganditi-va la cat de norocosi suntem ca avem tehnologia aceasta, care ne permite sa fim aproape de cei dragi printr-un simplu apel video, care ne da prilejul sa participam inclusiv la slujbele religioase de Paste, la televizor sau pe internet. Ganditi-va ca nici intalnirea cu Iepurasul nu ne va fi periclitata datorita site-urilor care ne livreaza cadourile la usa! Incercati sa luati partea buna si va fi mai simplu.

 

Chiar daca stam acasa de atata vreme, sa nu lasam sarbatoarea Pastelui sa ne fie doar o alta duminica acasa. Nu! Va puteti face linistiti ritualurile cu care erati obisnuiti pana acum, de data asta in tihna! Curatati-va casa fara graba! Bucurati-va de adierea perdelelor proaspat spalate si de mirosul lor! Pregatiti masa de Paste alaturi de copii, ganditi-va la ce veti purta la pranzul din duminica Pastelui.

Fiti creativi in aranjarea mesei!

Bucurati-va de o sarbatoare care in fond este despre Simplitate si Traire!

Sa fiti bine de sarbatori!

 

Cu mult drag,

Loredana

 

Cu drag de Sarbatori…