Campanie “Vara asta e despre tine”

Vara aceasta e despre tine la AFI Ploiesti

Comunicat de presa, Ploiesti, 19.07.2017

AFI Ploiesti lanseaza campania „Vara asta e despre tine”, prin care le amintește ploiestenilor faptul ca vara este despre relaxare, distractie, timp liber. Indiferent ce alegi, la AFI Ploiesti beneficiezi de oferte si reduceri semnificative la produsele preferate.
Fie ca ai un stil casual, smart sau sport, clasic sau iesit din tipare, fie ca vii pentru shopping sau distractie, cu prietenii sau cu familia, la AFI Ploiesti gasesti toata vara oferte pe gustul tau. Pentru ca o vara reusita inseamna alegeri care te fac fericit, centrul comercial isi asteapta clientii cu reduceri de pana la 70% la haine, incaltaminte si accesorii pentru cei mari si cei mici, echipamente sportive, jucarii si produse de ingrijire si infrumusetare.
Mai mult decat atat, la AFI Ploiesti ai mereu ceva de făcut: vizionarea filmului mult asteptat la cinema impreuna cu prietenii, o cina la unul dintre restaurantele din mall si clipe memorabile la locurile de distractie!
„Dorim ca fiecare vara sa fie de neuitat. Ne alegem cu grija destinatia de vacanta si locurile de distractie unde ne reunim cu prietenii. Pentru ca vara nu inseamna stres, organizare si termene limita. Este despre lucrurile care ne fac sa traim fiecare moment la maximum. De aceea, prin aceasta campanie lansata de AFI Ploiesti, ii invitam pe clientii mall-ului sa faca ce e mai important pentru ei si sa profite de toate beneficiile pe care centrul comercial le ofera”, a declarat Iulia Borsan, Corporate Marketing Director AFI EUROPE.
Campania „Vara asta e despre tine” este susţinuta printr-un mix integrat de comunicare: mediul outdoor, indoor, presa locala, mediul online, dar si 12 concursuri blitz organizate pe pagina de Facebook AFI Ploiesti, cu premii semnificative.

Pentru mai multe informații despre AFI Ploiești și despre campanie, accesați: https://www.afi-ploiesti.ro/campanii/vara-asta-e-despre-tine/.

Date de contact:
Anca Marcu
PR Manager
Email: Anca.marcu@ranevents.eu
Tel: 0773.925.144

Campanie “Vara asta e despre tine”