Campanie iunie “ESTI UN COPIL TOATA VIATA. PENTRU PARINTI.”

Iunie: luna copilariei la AFI Ploiesti

Comunicat de presa, Ploiesti, 25.05.2017

De Ziua Internationala a Copilului, AFI Ploiesti recreeaza pentru copiii de toate varstele o lume a povestilor si a distractiei, cu numeroase surprize: sesiune foto cu personajele Disney preferate, Minnie si Mickey Mouse, baloane si vata de zahar, parada Minion, Minnie si Mickey, concert Andra Gogan, vocea Doctoritei Plusica.
Bucuria de a fi copil presupune lipsa grijilor, increderea ca totul este posibil, iar AFI Ploiesti isi doreste sa prelungeasca aceasta bucurie si dedica luna iunie copilariei fara varsta, prin campania „Esti un copil toata viata. Pentru parinti”. In perioada 8 – 18 iunie 2017, cei care viziteaza centrul comercial si achizitioneaza produsele preferate, in valoare de 150 lei, sunt recompensati pe loc de AFI Ploiesti cu un premiu garantat.

„1 iunie este o zi speciala pentru toata familia, nu doar pentru cei mici. De aceea, anul acesta, AFI Ploiesti transforma prima luna a verii intr-o sarbatoare a copilariei, care debuteaza cu intalniri cu personaje de poveste, un concert special al Andrei Gogan si continua cu o campanie speciala in cadrul careia poti castiga premii instant. Abia asteptam sa inceapa distractia”, a declarat Iulia Borsan, Corporate Marketing Manager, AFI EUROPE.

Partenerii campaniei „Esti un copil toata viata. Pentru parinti” sunt: Magazin Certificat Lego, SMYK All for Kids, Gymboland, Maxfun, Starbucks, Gloria Jean’s Coffees, Ted’s Coffee, Cofetaria Le BonBon, World Class, Gerovital, Flormar si cora.

Pentru mai multe informatii despre activitatile pentru copii pregatite in data de 1 iunie si despre campanie, accesati pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPloiesti.

Date de contact:
Anca Marcu, PR Manager
Email: Anca.marcu@ranevents.eu
Tel: 0773.925.144

Campanie iunie “ESTI UN COPIL TOATA VIATA. PENTRU PARINTI.”