Campania “Dinozaurii fac preistorie la AFI Ploiesti”

Dinozaurii fac preistorie la AFI Ploiesti

Comunicat de presa, Ploiesti, 26.07.2017

In perioada 27 iulie – 12 august, AFI Ploiesti gazduieste expozitia de dinozauri, „Kids Dino Dig”, eveniment dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, care sunt curiosi sa afle mai multe despre aceste fascinante animale preistorice.

Ce sunt fosilele? Ce este un paleontolog? Cand au trait dinozaurii? Cat de mari erau dinozaurii? Sunt intrebari la care orice parinte trebuie sa stie sa raspunda. AFI Ploiesti vine in ajutorul parintilor dornici sa afle alaturi de copiii lor cat mai multe informatii.

Kids Dino Dig” le ofera celor mici raspunsuri la aceste intrebari, dar si ocazia sa descopere prin joaca informatii atractive despre creaturile mezozoice, examinand fosile si oua de dinozaur. La finalul expozitiei, micii participanti vor primi diplome personalizate.

Expozitia interactiva simuleaza o expeditie reala intr-o zona care in trecut a fost locuita de aceste reptile. Vizitatorii expozitiei se vor transforma in paleontologi, echipati cu costume corespunzatoare si unelte pentru a descoperi fosile vechi de 70 de milioane de ani si schelete de reptila in marime naturala.

„Dinozaurii au fascinat dintotdeauna adultii si copiii, atat datorita marimii colosale, cat si din cauza disparitiei lor misterioase de pe suprafata Pamantului. La nivel international, exista numeroase evenimente educative care informeaza publicul prin joc despre fascinanta lume preistorica. Ne aliniem acestor standarde si aducem ploiestenilor o expozitie inedita, unde copiii se vor distra si vor afla lucruri noi.  AFI Ploiesti continua sa fie locul unde faci cumparaturi, dar si spatiul preferat pentru distractie si petrecerea timpului liber impreuna cu familia”, a declarat Iulia Borsan, Corporate Marketing Director AFI EUROPE.

Expozitia „Kids Dino Dig” este deschisa de luni pana vineri intre 12:00 si 20:00, iar sambata si duminica intre 11:00 si 20:00, in incinta AFI Ploiesti. Intrarea este gratuita.

Pentru mai multe informatii despre AFI Ploiesti si despre expozitie, vizitati pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AFIPloiesti/

Date de contact:

Anca Marcu
PR Manager
Email: Anca.marcu@ranevents.eu
Tel: 0773.925.144

Campania “Dinozaurii fac preistorie la AFI Ploiesti”