AFI Ploiești te invită la spectacole de teatru gratuite, pentru părinți și copii

În fiecare zi de luni, AFI Ploiești și echipa de actori bucuresteni „Teatrul din Podul Meu”, îi invită pe copii și părinți să petreacă o oră plină de fantezie și culoare, pe Tărâmul Imaginației!

Ploiești, 23 iulie 2018 – La AFI Ploiești, zilele de luni aduc un plus de relaxare și distracție celor care calcă pragul mall-ului: clienții au oportunitatea de a se bucura de spectacole de teatru interactiv, în mod gratuit! Până la sfârșitul lunii august, în fiecare zi de luni, clienții AFI Ploiești sunt invitați să își înceapă săptămâna cu spectacole de teatru pentru copii, marca “Teatrul din Podul Meu”. În plus, cei mici au ocazia să participe la o serie de ateliere creative, a căror componentă educațională pornește de la firul epic al piesei de teatru.

Seria de spectacole susținute de echipa “Teatrului din Podul Meu” a început din 16 iulie, iar primele două zile de reprezentatii au reunit, deja, zeci de părinți și copii. Piesele de teatru se desfășoară în spațiul special amenajat de la etajul Centrului Comercial, în zona Cinema City și se adresează atât copiilor sub 3 ani, cât și celor între 3 și 7 ani. Pentru prima categorie, spectacolele încep în fiecare zi de luni, de la ora 10:00, iar cei mai mari sunt așteptați în aceeași zi, de la ora 18:30. Tema spectacolelor este inspirată de Tărâmul Imaginației, așa cum este el văzut prin ochii copiilor, iar părinții au ocazia să retrăiască momentele magice ale copilăriei alături de cei mici.

“Spectacolele de teatru sunt un mod inedit de a descoperi informații noi, prin joacă. Astfel, ne bucurăm foarte mult că am ales să ne fie parteneri actorii <<Teatrului din Podul meu>>, care au înțeles foarte bine nevoile noilor generații și au găsit metode interactive de a împărtăși copiilor noutăți despre mediul înconjurător. Aceste spectacole gratuite oferite clienților noștri reprezintă modalitatea prin care le mulțumim pentru fidelitate și le demostrăm, încă o dată, că AFI Ploiești este locul perfect pentru petrecerea timpului liber.a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Prin dinamismul si creativitatea pieselor, actorii din București vin în fiecare săptămâna la AFI Ploiești cu scopul de a transmite un mesaj clar: acela de a avea curajul de a ne imagina o lume mai buna și mai colorată, indiferent de vârstă! Înscrierile se fac la adresa de e-mail: catalina.marin@afi-europe.ro sau la numărul de telefon: 0751.090.224, iar accesul la spectacole se face în baza e-mail-ului de confirmare primit din partea echipei AFI Ploiești.

 

Mai multe detalii despre spectacolele “Teatrul din Podul Meu” puteți găsi pe www.afi-ploiesti.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploiești ori pe www.teatruldinpodulmeu.ro.

 

 

 

AFI Ploiești te invită la spectacole de teatru gratuite, pentru părinți și copii