AFI Ploiești îți aduce starea de vacanță!

Fiecare vizită la mall te poate trimite într-una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță, la mare sau de la munte!

Ploiești, 14 iunie 2018 – Din momentul în care calendarul indică primele zile ale verii, gândul nostru zboară, inevitabil, spre vacanță. Tocmai de aceea, AFI Ploiești își pregătește clienții pentru concediul binemeritat, în destinația la care au visat tot anul! Fie că preferă muntele sau marea, ploieștenii și nu numai sunt invitați să intre în starea de vacanță, să descopere surprizele pe care AFI Ploiești le-a pregătit și să profite de șansa de a câștiga una dintre cele două excursii, una la mare și una la munte. Campania „Stare de vacanță” se desfășoară în perioada 4 iunie – 20 iulie, timp în care iubitorii de shopping se pot înscrie pentru a câștiga premiile puse în joc.

Vara aceasta, cumpărăturile făcute în AFI Ploiești le pot aduce clienților super-premii! Clienții care se înscriu în competiție la Info Desk cu bonuri de cumpărături din aceeași zi, ce cumulează minimum 300 lei, intră automat în tragerea la sorți pentru o excursie la munte sau la mare. Mai mult decât atât, roata norocului își așteaptă și ea participanții, cu peste 1000 de premii instant.

Surprizele nu se opresc aici, AFI Ploiești devine destinație de vacanță, un spațiu în care muntele și marea se reunesc. „Plaja” AFI Ploiești, amplasată la parterul mall-ului, recrează atmosfera specifică unei insule exotice, în timp ce etajul centrului comercial amintește de o aventură la munte. În plus, starea de vacanță va fi transmisă tuturor clienților cu ajutorul unor surprize pe care AFI Ploiești le pregătește cu ajutorul partenerilor săi. Astfel, vizitatorii mall-ului vor putea să-și potolească setea cu un pahar de limonadă cu sirop de fructe Laurul, chiar de la barul amplasat pe „plajă”.

 

Pe de altă parte, în zona „muntoasă” de la etajul mall-ului, cei mici vor avea ocazia să descopere plăcerea explorării montane, prin activarea organizată alături de Cercetașii României. Astfel, copiii care vor fi înscriși la acest workshop vor afla cum se pot realiza diferite tipuri de noduri și întrebuințările lor, precum și metode eficiente de a realiza bagajul și multe alte informații utile pentru o excursie reusita la munte. Nu vor lipsi nici noțiunile elementare despre flora, fauna montană și orientare cu busola, pentru începători.

Așadar, între 4 iunie – 20 iulie 2018, la AFI Ploiești se declară stare de vacanță! Mai multe detalii despre programul activărilor din AFI Ploiești puteți găsi pe www.afi-ploiești.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploiești.

AFI Ploiești îți aduce starea de vacanță!