AFI Ploiești găzduiește expoziția pentru copii Masha și Ursul

Ploiești, 13 august 2018 – Îndrăgitele personaje din desenele animate “Masha și Ursul” au venit în vizită la AFI Ploiești, unde vor poposi până pe 28 august. Ploieștenii și nu numai, sunt invitați să descopere universul colorat al celor doi prieteni, Masha și Ursul, unde sunt așteptați cu multe surprize. Intrarea este liberă, iar înscrierile se fac la Info Desk-ul expoziției, în intervalul 11:00 – 21:00.

Simpatica Masha, alături de bunul său prieten Ursul, vor fi atracția principală a lunii la AFI Ploiești. Astfel, părinții și copii sunt întâmpinați cu o mulțime de activități distractive, inspirate din lumea desenelor animate.

Turul începe de la Casa Ursului, unde cei mici vor avea ocazia să se fotografieze alături de prietenii cu care au venit și să citească scrisoarea Ursului din care vor descoperi ce surprize le-au fost pregătite pe parcursul vizitei. Următorul popas are loc în grădina, unde copiii sunt provocați să sară cât mai sus pe o trambulină în formă de floare, astfel încât să atingă beculețele. După această probă, cei mici vor fi invitați să deosebească legumele și fructele printr-un joc captivant, în zona Copacului Distractiv. Apoi, Dulapul Mashei, următorul punct de oprire, va deveni locul preferat al fetițelor pentru că vor avea ocazia să probeze costumele și baticurile Mashei. Ambulanța este un punct de informare important, unde cei mici vor descoperi cum se acordă primul ajutor. La ultima oprire din universul Mashei și al Ursului, cei mici vor deveni spectatori ai unui film educativ despre albine.

Turul se încheie cu vizita Mashei și a Ursului care abia așteaptă să-i cunoască pe cei mici și să facă poze cu aceștia.
„Ne dorim să oferim, în mod constant, clienților AFI Ploiești o experiență completă, iar expozițiile tematice îndeplinesc cu succes acest obiectiv. Întâlnirea cu personajele preferate din desenele animate se transformă, în timp, în amintiri plăcute atât pentru copii, cât și pentru părinți. De aceea, după succesul de care s-a bucurat Satul Pierdut al Ștrumfilor, suntem încântați să întâmpinăm clienții AFI Ploiești cu expoziția Masha și Ursul, eroi care au pregătit numeroase surprize pentru cei mici.” a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Mai multe detalii despre expoziția Masha și Ursul puteți găsi pe www.afi-ploiești.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploiești.

AFI Ploiești găzduiește expoziția pentru copii Masha și Ursul