Vanatoare de comori educationale

Vanatoare de comori educationale

AFI Ploiesti si Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza” te provoaca la vanatoarea de comori!

Creativitate, perspicacitate si spirit de echipa! Toate vor fi testate in cadrul unei vanatori inedite de comori urbane ce va avea loc in Ploiesti, pe 5 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei.
AFI Ploiesti este partenerul oficial al evenimentului organizat de echipa Euroscola 2019 a Colegiului National “Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti in cadrul campaniei ”Educatia schimba vieti”.
Cei care vor dori sa ia parte la aceasta vanatoare inedita vor avea bucuria de a redescoperi comorile culturale ale orasului. Pe tot parcursul evenimentului, participantii vor primi indicii pentru anumite locatii, dar si provocari, de pe urma carora vor beneficia la final. In plus, isi vor testa creativitatea si perspicacitatea, vor avea posibilitatea de a face parte dintr-o echipa si de a-si face prieteni noi.AFI Ploiesti va acorda premii membrilor celor trei echipe castigatoare, in cadrul unei festivitati ce se va desfasura in incinta mall-ului, ocazie cu care poate fi ridicat si cardul AFI School. Acesta este oferit tuturor elevilor, studentilor si cadrelor didactice ce doresc sa beneficieze de discount-uri de 20% in zona de food court, la restaurantele si cafenelele partenere.

Cei interesati sa ia parte la vanatoarea de comori urbane sunt asteptati sa vina pe 5 octombrie, la ora 10:00, la Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza”. Doritorii se pot inscrie, in prealabil, aici:

https://docs.google.com/forms/d/1CjuYn4oEeSjbmG3FeOYjxsIIhGzkdjW1oxNetF5-HOs/edit