Taramul Imaginatiei

Taramul Imaginatiei

La AFI Ploiesti, continua seria de spectacole si ateliere interactive pentru copii si parinti, oferite de actorii “Teatrului din Podul Meu“.

In fiecare vineri, de la ora 18:30 vom avea parte de un spectacol sau atelier creativ, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 0 – 3 ani sau 3 – 7 ani, in functie de programul stabilit. Aceste activitati se vor desfasura in spatiul special amenajat din AFI Ploiesti, din apropierea Cinema City.

Conceptul “Teatrul din Podul Meu“ este creat special pentru ca parintii si copiii sa participe impreuna la spectacole, astfel incat sa interactioneze, sa descopere lumea si sa invete lucruri noi impreuna. Pe “Taramul Imaginatiei“ orice este posibil, asa ca va invitam in fiecare seara de vineri sa intrati in lumea copilariei si a petreceti timp de calitate impreuna cu cei mici.

Pe “Taramul Imaginatiei” cunostintele sunt importante, dar acordam o atentie desosebita imaginatiei. Fiecare lucru maret a fost intai imaginat!

Retraieste copilaria alaturi de micutul tau la spectacolele marca “Teatrul din Podul Meu”.


Inscrierile se fac la adresa de e-mail: marketingploiesti@afi-europe.ro. Accesul la spectacole se face in baza e-mail-ului de confirmare primit din partea echipei AFI Ploiesti.

Daca e vineri, la AFI Ploiesti pasesti pe “Taramul Imaginatiei”!

O persoana a participat