Strumfii – descopera satul pierdut al strumfilor

Strumfii – descopera satul pierdut al strumfilor

AFI Ploiesti le-a pregatit micutilor o noua surpriza: o activitate distractiva alaturi de Strumfi, mult indragitele personaje din desenele animate pentru copii. Vino cu piticul tau la AFI Ploiesti in perioada 9 – 28 mai, in intervalul 11:00 – 21:00, si descoperiti impreuna satul pierdut al Strumfilor! Va asteapta multe activitati educative si un traseu plin de aventuri!

Prima oprire? Casa Strumfilor, unde copiii vor afla povestea simpaticelor creaturi si a satului pierdut. In continuare, descoperim Cusca lui Gargamel si facem poze strumfesti! Urmatoarea oprire? Zona sportiva, unde micutii vor avea parte de un joculet distractiv. Urmeaza sa ne rasfatam la Salonul de infrumusetare al Strumfitei, sa gatim in Bucataria lui Baker si sa ne dezvoltam creativitatea in Zona muzicala. Iar pentru ca cei mici sunt mereu curiosi din cale afara, Laboratorul lui Papa Strumpf le va oferi sansa sa experimenteze lucruri noi.
La final, fiecare copil va primi o diploma de participare!

AFI Ploiesti si Strumfii asteapta vizitatori in satul pierdut. Ofera-i micutului tau o experienta de neuitat in satul pierdut al Strumfilor!