Masha și Ursul vin la AFI Ploiești!

Masha și Ursul vin la AFI Ploiești!

Masha și Ursul vin la AFI Ploiești!

Vara asta, simpatica Masha vine în vizită la AFI Ploiești! Nu singură, ci alături de cel mai bun prieten al ei, Ursul. Pentru aproximativ o lună, cei doi poposesc la AFI Ploiești, unde îi așteaptă pe micuți cu o mulțime de activități distractive, inspirate de lumea lor magică!

Vino cu micuțul tău la expoziția interactivă din AFI Ploiești și bucurați-vă împreună de surprizele care vă așteaptă în spațiul special amenajat de la etajul 1. Iată traseul pregătit:

  • Casa Ursului – Locul unde începe povestea. Aici, micuții vor fi întâmpinați și vor face poze;
  • Grădina – Copiii vor face primul popas în grădină, unde se vor juca pe trambulina în formă de floare. Aceștia se vor întrece în sărituri, iar cei care vor sări cel mai sus și vor atinge beculețele din tavan vor câștiga;
  • Copacul distractiv – Veseli și cu chef de joacă, cei mici se vor îndrepta către Copacul distractiv, un copac care îi va învăța să deosebească legumele și fructele printr-un joc captivant;
  • Dulapul Mashei – Ursul o îndrăgește foarte mult pe Masha, așa că i-a croit foarte multe rochițe. Aici, fetițele pot proba costumele Mashei, precum și baticurile acesteia. Totodată, copiii vor avea ocazia să se joace cu nisip kinetic.
  • Ambulanța – Pentru că e important să avem grijă de prietenii noștri, Lupul îi va conduce pe micuți în Ambulanța lui și îi va învăța cum să acorde primul ajutor.
  • Film educativ – La final, copiii vor urmări un film interesant despre albine, prietenele Ursului.

Aventura se va încheia cu mascotele Masha și Ursul, care vor face poze și îi vor distra pe copii. Vino cu piticul tău la AFI Ploiești și descoperiți împreună lumea plină de culoare a eroilor săi preferați!

Intrarea este gratuită, iar înscrierile se fac la Info Desk-ul expoziției, în ziua evenimentului, în intervalul 11:00 – 21:00.

O persoana a participat